4.12.2015

TUNNISTAMINEN

Jos joku todella "tietää", onko hän atonisti vai "druidilaisten juurien" etsiskelijä?
 
Atonistisen eliitin jäsen varmasti "tietää", mutta "opettaa" eksoteriaa. Eksoteria kehittyy edelleen hienostuneempiin muotoihin. Evoluutio on tiedostamaton prosessi, jonka hoitaa psykoanalyysin kestävät torjunnan ammattilaiset (esim kirjailijat), kun ovat asettuvat eliitin palvelijoiksi tietoisesti tai tietämättään. Torjuntojensa ja tabujen tiedostamaton prosessi ei lähesty viisautta. Harhautus ei ole banaali, koska lankaan pitää mennä viisaan ihmisen itsensä. Itsepetokseen tarvitaan lumousta.
 
"Druidilaisten juurien" etsiskely C.G. Jungin jalanjäljillä on harhassa kun kriittisyys taukoaa. Tähän suuntaan pyrkivä törmää eliitin operatiiveihin. Jos pelästymättä jatkaa (salassa toki, nämä ovat hengenvaaralliais asioita), on vaarassa tulla tietoiseksi (atonistisen) eliitin olemassaolosta ja toimintatavoista.
  
Esoteeriset Symbolit blogistilta lainaamani käsite "druidilaiset juuret" on lainausmerkkeissä pienellä varauksella. Tietääkseni Irlannista ei ole löydetty viitteitä teknologiasta, jolla Egyptin kivirakennelmia voisi saada aikaan. Kaikenlaisia kivirakennelmia on löydetty. Tarina korkeakulttuurien druidialkuperästä vaikuttaa eksoterialta.
  
Epäilen esoteriablogistin Venäjän historian tietoja. Olen pyytänyt häntä valaisemaan käsityksiään varmistuakseni johdonmukaisuudesta. Muuttuuko esoteerian paljastaminen välipohjalliseksi, kuten usein nykyään.
   
Lisäksi olisi valaiseva kuulla miksi Bysantissa alkemiaharjoitus lakkasi äkkiä vuoden 1000 paikkeilla. Lännessä alkemian kukoistuskausi oli puoli vuosituhatta myöhemmin. 

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com