31.12.2015

TAROT JA MELANKOLIAN ANATOMIA

Tällainen hypoteesi. 

Ehkäpä Tarot-korttien maat tarkoittavat oikeasti maita. Ei vaihtuvien valtionrajojen mielessä vaan pysyvämpien geopoliittisten rajojen merkityksessä.

Jostain syystä nämä ns. geopoliittiset rajat ovat nyt hyvin aktiivisia ja voimakkaita. Tarotin maita edustavat energiat ovat planeetalla täysin polarisoituneina geopoliittisten rajojen mukaisesti. Tämä johtaa yleisemmällä tasolla siihen, että Tarotin ilmaisuvoima on kasvussa. 

Usein kysytään, mikä Suomea vaivaa kun Suomi on niin miekkojen seitsikon oloinen maa. Suomea ei vaivaa yhtään mikään. Suomi on vain osa tätä maailmaa. Suomella on oma energiansa,  miekkaenergia. Jos hengitysilmasi on miekkaenergiaa, Suomi on sinulle paras maa maailmassa. Minä en ole sellainen ihminen. Eikä ole kovin moni muukaan. Kaikista vähiten ne, jotka kärsivät masennuksesta.

Maassa maan tavalla, sanotaan. Toisaalta Tarot-viisaus opettaa, että kaikkien maaenergiojen on yhdyttävä ja oltava vuorovaikutuksessa että saataisiin valttikortteja. Masennuspotilaat kärsivät tästä valttivarjostumasta. He kärsivät oman geopoliittisensa alueensa energian ylenmääräisyydestä ja toisaalta puuttuvien energiojen puutostilasta. Eri geopoliittisilla alueilla masennuspotilaat siis kärsivät täysin eri energiojen yliannostuksesta ja puutostilasta. Mutta heillä kaikilla on sama päämäärä: valtti. Geopoliittisten rajojen kärjistyessä äärimmilleen Suomikin huokuu puhtaammin omaa erityistä energiaansa.
 
Nämä morfisen kentän energiaintensiteetit ovat sekoittumattomampia kaupungeissa kuin maaseutuoloshteista. Koska itse olen kasvanut maaseudulla, olen alkanut kärsiä energiaongelmista vasta aikuisena. Toisekseen, minun lapsuudessani nämä Tarotin maaenergiat  olivat paljon sekoittuneempia kuin ne ovat nyt.

Yllättäen geopoliittiset rajat olivat vähemmän polarisoituneita 20 vuotta sitten. Maailma oli energeettisesti täysin erilainen. Yllätteän juuri näennäinen kymän sodan polariteetti piti eri "Maat" heterogeenisempinä kuin ne ovat nyt varauksenkuljettajien vapaan liikeen jäljiltä.
 
Olen usein miettinyt onko minut siirretty tässä välillä johonkin toiseen maailmaan rangaistuksena pahoista teoistani. Voiko tämä olla sama maailma kuin se johon synnyin? Oliko tämä planeetta edes olemassa neljäkymmentä vuotta sitten?

On tärkeä havaita että suomalaisilta masennuspotilailta puuttuu AINA Tarotin maljaenergia. Maljat ovat konkreettisesti yhtä kuin Venäjä. Mutta myös muinais-Suomessa oli vahva maljaenergia. Mutta nyt, kuten sanoin, Suomi on puhdasta miekkaenergiaa (Saksa). Mitä on tapahtunut? Näyttää siltä, että geopoliittista rajaa on kuluneen 2000 vuoden aikana siirretty itäänpäin. Siksi Suomi on henkisesti niin kaksijakoinen ja oireileva. Pelottavin kortti miekkaenergialle on maljojen kuningas (hrettakuningas), koska se kuvaa paitsi jotakin sellaista mikä on pitkään väitetty olemattomaksi, myös koko kansan varsinaista alkuperää. Siksi maljojen kuningas herättää aina äärimmäiset ja symmän mahdollisen tason alitajuiset psykologiset reaktiot jokaisessa. 
 
Yhdysvallat ovat puhdasta lanttienergiaa. Suomen jenkkifiilistely tuo tänne vähän lanttienergiaa. Venäjäviha taas tukahduttaa entisestään kaikkea maljaenergiaa.

Suomalaiset masennuspotilaat ovat sotkeutuneet miekkaenergiaan niin täydellisesti perhesuhteiden, koulun, kirkon ja armeijan kautta, että he eivät enää tiedä mitä kaipaavat. He ovat ehkä käyneet Italiassa ja Espanjassa ja ymmärtäneen noiden maiden puhtaan sauvaenergian olennaisuuden. Mutta Maljoista he eivät tiedä mitään. Heidän Tarot-pakassaan on tavallaan enää kolme maata jäljellä. Maljat, Venäjä, on rajattu heidän pelikorteista ulos. Siksi he ovat masentuneita ja heidän diagnoosinsa on: toivoton.

Tällä hetkellä maaiman geopoliittisessa totaalisessa polarisaatiossa maljaenergiaa ei ehkä ole runsainmitoin muualla kuin Venäjällä. Jostain meille tuntemattomasta kosmisesta syystä kaikki maljaenergia on pakkautunut Venäjään. Siksi vain Venäjällä oleminen voi autta ihmistä löytämään maljaenergian lähteen omasta itsestään. Mistään muualta sitä ei voi löytää. Missään muualla sitä ei ole. Niin täydellinen ja ehdoton on Tarot.

Mielialalääkeet lääkitsevät Suomessa miekkaenergian yliannostusta. Mutta Venäjällä maljaenergian ylianostusta. Kaikki suomalaiset ovat tavallaan lääkityshoidon tarpeessa, koska täällä on niin yksipuolinen energiatasapaino. Sama pätee Venäjään ja kaikkiin muihin geopoliittisiin alueisiin. Mutta lääke jota kukin kaipaa on täysin erilainen jokaiselle.

Energia ei synny mielialalääkkeistä. Mutta ne voivat estää potilasta menettämästä energiaa niin paljon kuin hän muuten menettäisi siinä tapauksessa että organismi ei pysty hengittämään puhdasta miekkaenergiaa. Siksi lääkkeistä ei pidä luopua ennen kuin elämäntilanne muuttuu. Lääkkeitä ei voi korvata millään muulla kuin todellisella energiatasapainolla. Meditaatio ei palauta energiatasapainoa, koska se ei synnytä kenttien energioja. Meditaatiossa voi tulla vain tietoiseksi energioista, mutta se ei korjaa tilannetta, joka on luonteeltaan kosminen ja ei-yksityinen. Todellinen energiatasapaino on mahdoton Tarotin täydellisesti polarisoimassa maailmassa, vaikka kiertäisi jatkuvasti tynnyrissä maailman ympäri. 

On huomattava että maljaenergiaa, joka on tärkeää suomalaisille masennuspotilaille, ei saa Suomessa olevilta venäläisiltä. Energia polarisoituu geopoliittisten rajojen mukaan, ei etnisten ryhmien mukaan. Etninen ryhmä ei yksin kanna maaenergiaa, vaan se on planetaarinen ominaisuus ja toisaalta etnisen ryhmän sisäisen dynamiikan ominaisuus.

Venäjä ehkä parantaa suomalaisen masennuspotilaan (jos hän on puhtaasti mystikko ja kärsii puhtaasti mystistä kärsimystä Gurdjiefflaisessa mielessä) kahdessa tunnissa. Mutta Venäjällä on äärimmäisen vähän miekka ja lantti energiaa. Jos henkilö on niistä riippuvainen, alkaa heti polvet notkua kun lentokoneessa Venäjä raja jää taakse. Se energia loppuu kuin seinään. Siksi esimerkiksi italialaiset fashionhomot jotka ovat veistetty puhtaasta lanttien ja sauvojen ritarienergiasta, eivät pysy tolpilla enää kun lentokone on ylittänyt venäjän rajan. Eikä auta vaikka olisi hyvin vanhaa aatelissukua, jo Hadrianuksen 182 jkr. aateloimaa sukua. Mitä vanhempaa sukua nämä sauvaritarit ovat, sen nopeammin he pyörtyvät lentokoneen istuimiinsa. Heidän koko elimistönsä pysähtyy.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com