10.12.2015

ROTHSCHILDS-VAPAA VYÖHYKE?

Kun Suomen markka vuonna 1863 perustettiin itsenäisenä valuuttana, laina siihen saatiin suotuisilla ehdoilla (ja velvotteilla) Rothschildseilta. 
 
Taannoin ihmettelin esoteriablogissa tätä Novorossijan uutta vaakunaa: 
Vaakunassa on:
1) Rotchildin viisi nuolta (viisi poikaa jotka hallitsevat maailmaa)
2) Vapaamuurarien vasara
3) Vapaamuurarien ankkuri
4) Vapaamuurarien muurattu kruunu kaksoiskotkallaEsoteriablogistin vastaus: 

"Niinpä. Samaa olen minäkin ihmetellyt.

Koko Ukrainan kriisi on liian tuore, liian keskeneräinen ja luotettavaa tietoa on liian vähän saatavilla, että sen isosta kuvasta voisi sanoa vielä mitään varmaa. Täytyy muistaa, että sodissa ja konflikteissa on aina salattuja tasoja, joista me tavalliset tallaajat emme tiedä mitään. Se, että Novorossijan vaakunassa on noin paljon vapaamuurarisymboliikkaa, on iso signaali siitä, että kulissien takana kuhisee. Mutta mistä todellisuudessa on kyse, siitä on liian varhaista sanoa vielä mitään.

Sama pätee ns. dollarin vastaiseen sotaan, jota Venäjä, Kiina ja BRICS-maat liittolaisineen käyvät. Onko kyseessä aito dollari-imperiumin vastustaminen, vai onko koko juttu suurta teatteria? Mitkä ovat uusien haastajien todelliset motiivit? Onko kyseessä vain "Eliitin" sisäinen valtataistelu, jossa yksi mafiaperhe haastaa toista mafiaperhettä? Onko kyseessä vain harhautus, jolla koko maailman huomio saadaan pois jostain tärkeämmästä? jne..

Näiden kysymysten suhteen noudatan "wait and see" -metodia. Tällä hetkellä idän ja lännen välinen vastakkainasettelu vaikuttaa päällisin puolin aidolta, mutta se ei todellakaan tarkoita sitä, että se olisi sitä varmuudella. Jos ensimmäinen kylmä sota oli suurta teatteria, miksi tämä ei olisi myös?

Mieli haluaisi usein valita puolen ja mennä mustavalkoiseen "hyvät vs. pahat" -ajatteluun, mutta todellisuudessa isojen poikien valtataisteluissa on hyvin harvoin "hyviksiä".
"Øyvind Randers-Pehrson vastaa eri yhteydessä:

"Listen people: This one is long since debunked. The Romanoff family had nothing to do with the Rothschilds. They actually fought the Rothschilds attempt at creating their central bank swindle in Russia - which is why Rothschild financed the Russian revolution - to get rid of the Romanoffs. Who had stopped the USA from bing split by sending the Russian fleet to Abraham Lincoln to warn the UK to stay out of it. Just google Rothschild heraldry / coat of arms. Rothschilds have a hand with five arrows. It is true though that the freemasons have used the double eagle - BUT - _"everyone"_ - at least a whole LOT of families and organisations used the old Byzantine double headed eagle in their heraldry and coat of arms when they could, wanted to or were allowed to. So no. The Romanoffs and Russia is NOT Rothschild - and never WERE Rothsc. controlled."

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/digi/2015022619264197_du.shtml

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com