5.12.2015

PUNAINEN MATTO

Sukulinja on keskeisin erottava piirre alkuperäisen tiedon ja atonistisen eliitin valta-väline "tiedon" välillä. Sukulinjat ovat olemassa vain minimoimassa valtataisteluja "eliitin" sisällä. Tarkasti määritellyillä sukulinjoilla ei ole mitään tekemistä alkuperäisen (toki raamattua paljon vanhemman) opetuksen kanssa. Esoteerikko-blogisti puhuu tästä hyvin arialaisuuteen ja druidismiin liittyen. Tietysti genetiikalla karkeasti ottaen on merkitystä. Mutta ei sillä tavalla kuin noita aatelisten ja monarkkien sukulinjoja ajatellaan. Ajattelutapa ei ole tieteellistä enempää kuin alkuperäisen opin mukaista.

"ja maagikot puhuvat yhä hyperborean noususta, originaalin noususta.Se miten muinaissuomalaisten laajaa historiaa ja geenihistoriaa aktiivisesti ohitetaan ja vääristellään on poliittisesti selkeästi merkittävä Vatikaanin projekti."

Itse  en osaa nähdä näitä "juuri"-asioita, kun kysymys on tiettyjen ominaisuuksien biologisesta emergoitumisesta. Se liittyy häilyvästi fyysisiin juuriin ja alkuperään. Ensinnäkin jo siitä syystä, jonka Hoffmann esittää Paholaisen eliksiireissä: fyysiset sukulinjat ovat todellisuudessa äärimmäisen sotkuisia. Todellinen esoteerinen syy taas on morfisessa kentässä (joka on täsmälleen sama kuin Platonin ideoiden maailma), joka kantaa mahdollisten kristallisoitumisten todennäköisyysjakaumia.

Ideoiden maailma on paikallinen ilmiö. Arkkityypit ovat paikallisia ilmiöitä, ainakin kosmisessa mielessä. Niiden välittävä "aine" on kvintessenssi, jonka ominaisuudet vaihtelevat.
 
Nikola Tesla sanoo, että, painovoima on pelkkää kvintessenssin (jonkun vuon jotenkin) tuottamaa painetta, joka kohdistuu planeettojen pintoihin ja niiden rakenteisiin. Maailmankaikkeudessa ei Teslan mukaan ole Einsteinin hahmottelevaa avaruuden taipumista tai muuta matemaattista kikkailua, joka tuottaa hetkellisesti oikeita tuloksia (mutta ei Maan läheisyydessä olevien alueiden ulkopuolella, vrt, anomaliat). Tämä käsitys on pohjana monille antiikin antigravitaatiohypoteseille. Tieteellistä näyttöä ei meillä ole. 
   
Jos otetaan mukaan ajatus maan ulkopuolisesta elämästä asia olisi toisenlainen. Ajatus, että joillakin älyllisillä olennoilla olisi maan ulkopuolinen alkuperä eri lähteestä kuin toisilla ja tästä aivan erilaisten morfisten kenttien vaikutuksessa syntyneestä alkumuodon eriytyneestä sekoittumattomuudesta haluttaisiin pitää kiinni, se olisi eri asia sitten. Jos ihmisen alkuperä ei ole tästä maailmasta eikä tämän maailman luonto voi ihmistä synnyttää tai ylläpitää, sellaiseen voisi ymmärrettävästi johtaa tuollaisen englannin monarkiakulttiin. Jotta kultti voisi jatkua, pitäisi olla olemassa initiaatiotieto niin, että voitaisiin uudet tulokkaat vihkiä tietoon esimerkiksi peruskallioon poratun interkalaktisen aluksen rungossa.

Me emme tiedä, emmekä mitenkään voi koskaan tulla tietämään, sitä onko Englannin kuningashuoneella initiaatioissaan todisteita maan ulkopuolisesta elämästä ja omasta alkuperästä. Nykyisen kuningattaren sukupuu ulottuu suorana linjana Raamatun Aatamiin ja Eevaan. Jos todisteet maan ulkopuolisesta alkuperästä on olemassa, niin onhan toi monarkia on hyvin ymmärrettävä ilmiö.  Sitä taas ei voi mitenkään tietää missä vaiheissa ja mistä suunniltä näitä intergalaktisia vankeja on tänne planeettojen kosmiseen Australiaan rangaistavaksi kuljetettu. Voi olla kysymys monista eri saapumiseristä.

Muussa tapauksessa kaikki monarkia ja sukulinjapuhe olisi tietysti pateettista pienten valkoisten apinoiden keksimää hölynpölyä. Mutta kun katsoo miten vaikutusvaltainen henkilö Englannin kuningatar on tänä päivänä, voi miettiä sitä alistuisivatko kaikki nämä maat ja kuninkaat jollekin pissaliisalle ihan huvin vuoksi vaan.


* Mielenkiintoinen kuriositeetti ehkä: Suomalaisen kirjailijan Alfred Emil Ingmanin poikakirjassa
"Latvasaaren kuninkaan hovilinna" (1916) ekirjan sivulla 223 ilmaistaan tämä sama Teslan ilmaisema hypoteesi. Ingman puhuu myös jesiitoista ja heitä vastustaneesta Blaise Pascallista. Hän mainitsee Pascalin provinssikirjeet.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com