23.12.2015

"On tietenkin päivänselvää, että meidät on tänne siitetty "ylhäältä" toisilta planeetoilta."
 
Minulle ei päivänselvää. Mutta en sulkisi sitä mahdollisuutta pois. Nämä asiat voivat olla päivänselviä vain sellaiselle papistolle, joka on vihitty näihin mysteereihin. Muut eivät voi tietää näistä asioista mitään, elleivät löydä jotakin todistusaineistoa. Ja lupaan että eivät löydä! Englannin kuningatar on sellainen siivoushullu).

"Mutta meidän tulevaisuus ei ratkea näitä paljastamalla, koska nämä paljastuvat nyt joka tapauksessa."


Ajattelin juuri, että kuningatar Elizabeth voisi tunnustaa kaiken ja laittaa dokumentin nettijakoon. Kukaan ei tietenkään uskoisi sanaakaan, jos hän puhuisi totta. Silti Black Sabbathia kannattaa kuunnella.

 "mihin me uskomme ja mikä on meidän positiivisuustaito."


Ei se taida ihan näin olla. Voiko olla korkeakulttuuri, joka perustuu unohdukseen? Entä jos unohdus on jo tapahtunut? Voiko olla monenlaista tietoa, joka on totta? Ei voi. On vain heikompaa ja parempaa tietoa. Sähköautot hyrräävät, kiinalaiset hurraavat, mutta englannin kuningattarellapa on kruunussaan vapaan energian levitaatiokenttä. Kun rahvas levitoi, sitä ei sähköautot kiinnosta. Suosittelen: Iron Maiden Peace of Mind / ja tai Shakespearen koko tuotanto. Siinä pikakurssi Englantiin.

 "samaa vinksahtaneisuuksia korostavaa filosofiaasi."


 Ei sitä tarvitse paljon korostaa. Riittää kun menee ala-asteen joulujuhlaan. Tämä touhu nyt vain on vähän vinksallaan. Ei sitä tarvitse yhtään enää tästä korostaa. Positiivisuus tai usko ei oikein auta sen kaltaisen mahdottomuuden edessä, joka välttämättä edellyttää tietoa ja tietoisia ratkaisuja. Positiivisuus ja usko auttavat silloin, jos on itse rakenteessa jonka joku toinen on jo tehnyt itselle sopivaksi. Ehkä sinä olet sellaisessa rakenteessa. Ja ehkä sinulle maailma siksi näyttää siltä, että nuo asiat riittävät. Mutta todellisuus paljaana, tuolta ala-asteen pihalta katsottuna, ei ole sellainen paikka.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com