7.12.2015

JESUIITTAOPERAATIO

Luokkasota on sota oikeudenmukaisuutta vastaan. Kaikki porvarilliset sodat ovat luokkasotia, joissa yläluokkaa johtavat kahta puolta operoivat jesuiitat (frontit) ajavat alempaa luokkaa tappamaan toisiaan rajalinjaa vasten. Tämän tiedostaminen johtaa marxilaisiin ajatuskulkuihin. Kun sanotaan, että jesuiitat loivat Neuvostoliiton (mikä on mahdollista), he tekivät sen silloin parodiana todellisesta luokkasodan tiedostusyrityksestä. Parodian tarkoitus on osoittaa kuinka hassu on itse vakava yritys ja usko.

Jesuiitat eivät tietenkään toimi itse kentällä, vaan he operoivat "fronttien" kautta. Kun jesuiitat esiintyvät valokuvissa, he ovat aina kahdessa rivissä, edessä "front". "Frontit" voivat olla jesuiittojen perustamia järjestöjä tai kaapattuja liikkeitä, kuten: vapaamuurarit, merkittävät länsimaiset kansalaisjärjestöt, taide, psykoanalyysi, feminismi, politiikka jne. Hälytyskellojen pitää soida kovaa silloin kun kysymyksessä on "järjestömäinen" rakenne, jonka hierarkia on syvä ja jonka alemmalta tasolta ei ole lainkaan näkyvyyttä johdon tai hallituksen lojaliteetteihin. Tällaisten järjestöjen hallitukset ovat hierarkiassa matalan tason jesuiittafrontteja. 

Silti tietoisuus porvarillisten sotien todellisesta luonteesta ei ole kadonnut. Nyt esimerkiksi Suomessa kaltaiseni, jotka korostavat tätä luonnetta (osoittamalla venäjän vastaisen propaganda-agenda olemassa olo), väärintunnistetaan venäjtrolleiksi. Tämä on puhdas jesuiittaoperaatio. Tätä ei ohjaa Paavi vaan jesuiittojen kenraali, musta paavi. Operaatio on tunnettu vuosisatoja Euroopassa. Tietyt valtiopäämiehet ovat mustan paavin "sokeita instrumentteja".

"I do further promise and declare, that I will have no opinion or will of my own, or any mental reservation whatever, even as a corpse or cadaver (perinde ac cadaver), but will unhesitatingly obey each and every command that I may receive from my superiors in the Militia of the [black] Pope"  

Miksi jesuiitat sitten toimivat Paavin likasanko-osastona niin kuin toimivat. Miksi heidän uskollisuudenvalansa on niin päätähuimaavan mieletön? Ensinnäkään he eivät voisi saada täydellisesti valtaansa (huonojen) valtionjohtojen tasoisia egoistisia psykopaattisekopäitä (front) elleivät he näyttäisi (ja myös todella olisi) läpikotaisin perversseiltä.

Toiseksi, niin toiseksi? Mitä?

Sotaa, kauhua, tappamista, kilpavarustelua. Kiihdytetty maailmanhistoria kohti harmageddonia ja tuomionpäivää. Kristillisen teleologian näkökulmasta jesuiitat ovat maailmanhistoriallisia kiihdyttimiä. Mutta entä jos kristillinen teleologia on vain ekstoteriaa. Entä jos Tarot, kaikkiin patsaisiimme upotettu, onkin se esoteria. Entä jos globaalin yksinapaisen fasistisen jesuiittahierarkian jälkeen ei seuraakaan jonkinlainen outo tarkemmin määrittelemätön käänne, joka nostaisi Kristuksen valtaistuimelle. Vallitseeko se "Kristuskin" sitten sen saman äärettömän moniportaisen hinttipyramidin kautta? 

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com