15.11.2015

PARIISIN ISKUT

Venäläiskoneen turmassa pari viikkoa sitten kuoli 224 siviiliä. Koneen pudotti todennäköisesti Isisin pommi (tai Israel). Kukaan ei vaihtanut FB-profiilikuvaansa Venäjän värejä. Ei edes venäläiset itse. 

Nyt monet venäläiset näkyvät vaihtaneet Ranskan värit profiileihinsa. Mistä tässä on kysymys?

Petri Krohn on puhunut ihmiskuva-asteikosta, jonka huippuna (5) on Hollywoodin luoma ihmiskuva "oikeasta" amerikkalaisesta. Vain standardin 5 mukaiselle oikealle amerikkalaiselle kuuluu ihmisoikeudet, tunteet, halut, demokratia ja sananvapaus.

Ranskalainen on tässä asteikossa puoli-ihminen (3-4). Pohjoismaalainen on alkukantainen olio (2-3). Itäerooppalainen ja aasialainen ja afrikkalainen ja muslimi on apinaihminen (1-2). Ja venäläinen on ali-ihminen (0).

Tämän Hollyywoodin luoman ja kaikkien yhteisesti allekirjoittaman ja pyhäksi vannoman rotuopin  (väitän että suurin osa ihmisistä, ainakin intellektuelleina itseään pitävistä, on valmiit kuolemaan tämän asteikon pyhyyden vakuudeksi, sillä he nyt eivät ainakaan kykene keksimään yhtäkään vasta-argumenttia Hollywoodin pyhän veren sanomaan) perusteella nyt Pariisissa kuoli standardin 3-4 mukaisia ihmisiä, joita standardin 0-3 tasoisten tomumajojen pitää surra.

Jos suree ja alistuu riittävästi voi seuraavassa elämässä nostaa sijoitustaan pykälällä, olla pykälän vähemmän ryssä.

Tason 5 olennot eivät sure tai sääli mitään. Heillä on Hollywoodin antama rajaton oikeus tappaa. Varsinkaan länsimaiselle intellektuaalille ei voisi tulla mieleen tuomita standardin 5 olentojen tuottamaa jatkuvaa summisttaista murhaamista eri puolilla maailmaa.

Tässä rotuopissa on hassuja pikku ristiriitaisuuksia, kuten se, että Hollywoodin monilla kaikista ikonisimmilla tähdillä on venäjänjuutalaiset sukujuuret. 

Mitä tulee Pariisin iskuihin, tällä hetkellä näyttää, että koko kansainvälinen media on seonnut tästä tapahtumasta. Ihmiset facebookissa ja tv:n uutiset ovat täynnä tätä Ranskan tapahtumaa. Itse asia kamala ja surullinen, jos kohta täysin odotettu. Ranskassa on ollut myös tietoisuus tästä ongelmasta pisimpään. Baudrillardin kirjoitukset olivat jo 1990-luvun alussa tämän aavistelua.
 
Mutta mistä tämä paisuttelu johtuu? Eilen kuoli yli 40 ihmistä Beirutissa, eikä kukaan kuullut siitä mitään. Keniassa Isis murhasi viime keväänä 150 yliopisto-opiskelijaa. Moniko siitä tietää? Paljonko palestiinalaisia on tänääkin tapettu?

Palestiinalaiset, vaikka ovat tärkeitä poliittisina välineinä, ovat kuitenkin vain asteikon 1 ihmisiä. Hollywoodin näkökulmasta käytännössä jätettä. Kaikkia muita kuin asteikon 5 väkeä saa tappaa ihan vapaasti. Mutta yksikin taistelussa kuolleen jenkisotilaan tappio (jos sellainen joskus tapahtuisi: jenkithän alistavat kokonaisia kansakuntia orjikseen nollauhri-periaatteella) on hirvittävä tragedia, jota koko maa suree viikon. Pääperiaate on se, että halpa-arvoisin jenkki on rajattomasti arvokkaampi kuin korkea-arvoisin eurooppalainen. Tämän periaatteen takuumiehinä ovat ennen muuta eurooppalaiset, jotka ovat vaikka valmiita haastamaan kaksintaisteluun jokaisen, joka uskaltaa loukata tätä heille niin tärkeää pyhää täydellisen orjuuden periaatetta.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com