14.11.2015

Pariisin iskut. Mihin maailma menossa? Tässä Shivan tanssiaskeleet.

Nyt kaikki poliittiset liikehdinnät on käypää valuuttaa äärioikeistolle. Suuremmassa linjassa se mitä kohti ollaan menossa voi olla väitettyjen "ISIS terroristien" taktinen ydinaseisku Donbassin tasavaltaan.

Islam on itsessään merkityksetön kolmansien ja neljänsien maiden totalitaaristen hallintojen sumutusväline. Islam ei pure ihmisiin, jotka ovat lukeneet tietyn minimituntimäärän Wikipediaa ja hyvä niin. Länsimaiset simulaatiot taas ovat sellaisia väineitä, että niiden läpi ei pelkällä Wikipedialla nähdä.

Äärioikeistolle Islam on monella tapaa hyödyllinen työkalu. Äärioikeiston tavoitteena on raivata Venäjän ja Kiinan kaltaiset kannot kaskesta. Kunnes on vastakkainasettelujen aika ohi ja planeetta vapaa totaaliselle tyrannialle keskitysleirien ikuisessa höyryssä. Tätä ennen ydinaseita käytetään niin paljon kuin kunkin kilpailevan olemistavan uskonnollisia rahkeita riittää.

Shakkipelissä seuraava siirto voidaan päätellä siitä, millaisia siirtomahdollisuuksia on tarjolla. Yhtäkkiä ei ryhdytä pelaamaan aikakäänteisin siirroin. Prosessi voitaisiin pysäyttää jos tapahtuisi niin sanottu laajamittainen henkinen herääminen, jolloin koko tämä shakkilauta laitettaisiin sivuun. Tiefdämme kuitenkin, että kun kansa niin sanotusti herää, se herää sotaan ja väkivaltaan. Mitään muuta heräämistä ei valmistautumattomassa voikaa tapahtua.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com