29.11.2015

MITEN TAIKAMATTO VEDETÄÄN

Näyttää siltä, että Gurdjieffkaan ei tunne Islamin alkuperää Vatikaanin luomana ja rahoittamana operaationa Bysanttia vastaan. Nyt olisi tälle historian opetukselle Islamin alkuperästä tilausta.

FB-feediä selaamalla huomaan, että nuoret älykötkin (viimeisten joukossa) jo ihmettelevät ja höristävät korvia sille mitä on tapahtumassa. Älykköjen kyseenalaistamaton ja dogmaattinen maailma on vaarassa murentua, koska maailma tarjoilee ristiriitaisia kokemuksia ja tietoja. Pesun ja psykoanalyysin kestävä torjuntakin jo älyköillä rakoilee.

Ihmisillä, ei ole ymmärrystä siitä mitä Vatikaani merkitsee ja mikä pikkurillin liikautus Vatikaanille on laittaa alulle jotakin Islamin uskon kaltaista. Ihmiset eivät tiedä mitä tarkoittaa totaalinen valta, totaalinen tyrannia... mitä Nietzsche tarkoittaa.

Nyt pitäisi haalia kasaan ne tiedonsirpaleet, joista jopa älykkö voisi rakentaa historiapalapelin kasaan ilman sumuista dogmatismia. Vatikaanin ja Islamin suhde on tärkeä. Äärimmäisen vahvasti argumentoitu selkokielinen kirja aiheesta olisi nyt tervetullut.

Avainhuomio on tämä: islamistikommentaattori itse määritti Kempeleen raiskaustapauksen ideologisen rikoksen, ei intohimorikoksen termein. Nyt liikutaan sellaisen psykologian alueella, jossa 99% (teflonpitaisista psykoanalyysinkestävistä) älyköistä on heikoilla jäillä ja Veikko Vennamon lausahdus "kyllä kansa tietää" saa tragikoomisia piirteitä.   

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com