19.11.2015

JÄÄVUODEN HUIPPU

Mitä teille tulee mieleen sanasta menestynyt muusikko? Minulle ei paljon muuta kuin nämä vapaamuurarien käsimerkit, jotka löytyvät jokaisen menestyneen populaarimuusikon jostakin julkisesta kuvasta (ks. kuvagalleriat 1. 2.). Ja eikö menestys ole yhtä kuin esikuvallisuus?

Joku kirjoittaa FB:ssä:
" Olen katsellut tuota Sam Jaffan Soundtracker musasarjaa. Olen tullut siihen tulokseen, että tässä hullussa maailmassa on ainakin yksi ammattiryhmä joka kansalli…suudesta,uskonnosta,varallisuudesta,ihonväristä ja kaikista mahdollisista asioista huolimatta vannoo tasa-arvon,rauhan,suvaitsevaisuuden,henkisyyden ja kaiken hyvän nimeen! Nimittäin me MUUSIKOT!"Carita Mattilan ja Grigori Gergievin taannoinen poliittinen riita on yksi käytännön esimerkki. Ja eikö se ollut vain jäävuoden huippu, joka kuvaa muusikkojen asenteita laajemmin? Carita Mattilaahan eivät muusikot tuominneet.

Vai oliko kysymys siinäkin eliitin lavastamasta teatraalisesta näennäisestä vastakkainasettelusta. Onko Venäjä ja Kiina vain näennäisiä vastustajia länsieliitille? Vai ovatko niiden eliitit todellisuudessa samaa atonistista eliittiä? Onko Venäjä-Kiina druidilainen?

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com