19.11.2015

METODIN VOIMA

Varmaan aika moni muukin on huomannut, että Eliitin esoteeriset symbolit -blogi, on tällä hetkellä kiinnostavin suomenkielinen blogi. Ainakin niille (ehkä toivottavasti jo harvoille), jotka eivät vielä ole lukeneet kaikkia merkintöjä kertaalleen. Blogin kirjoittajan nimeä on kyselty minultakin yksityisviesteillä. Äskettäin sain sen itsekin vasta tietää.

Kyseinen blogi ei ole hyvä vain siksi, että kirjoittaja tietää mistä puhuu. Blogin hyvyys on pelkästään sen metodissa, joka on 1) tutkittavan kohteen objektiivisiin ilmauksiin ja 2) ilmausten systemaattisuuden osoittamiseen keskittynyt. Väitteet, joita kirjoittaja esittää olisivat lähes poikkeuksetta ohitettavissa milloin milläkin niin tutulla (akateemisella) torjuntaverukkeella, ellei uuttera toiston ja systemaattisuuden objektiivinen osoittaminen rauhoittaisi kiistämisintoa.

Kukapa meistä ei tietäisi miten toivoton ja turha on yritys tuottaa muistijälki tällaisen tiedon avulla tavallisen suomalaisen tajuntaan. Metodin avulla vaikutuksen voi tehdä edes niihin, jotka pyrkivät rationaalisuuteen ja syiden erittelyyn. Sekin on paljon se maailmassa, jossa suomalaisia paljon korkeammalla tietoisuuden tasolla olevat kansat, kuten ranskalaiset ja venäläiset, tulevat hekin voimakkaasti alistetuksi eliitin uusien keinojen tulituksessa.  

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com