28.11.2015

RAJOITETTU SIVISTYS

Kirjallisuuden finlandiapalkitulta, joka puheessaaan arvosteli nykyistä hallitusta, penättiin vaihtoehtoista budjettia. En tiedä miten Laura Lindstedt​ asiasta tuumii, mutta itselleni kysymys on helppo.

Tälle oikeistohallitukselle, mutta myös suomen poliittiselle eliitille laajemmin yli puoluerajojen, jopa tietyille vihreille ja vasemmistoliittolaisille päätoimijoille, ja varsinkin tietysti RKP:lle, on yhteistä eräs asia. Venäjän vastainen jatkosota, sen eri muodoissa: informaatiosota, kauppasotana, terrorismina, värivallankumouksina, historavalheena ja jopa näitä pidemmälle menevinä sodan muotoina, on itsestään selvä ja koskaan päättymätön tosiasia. Näihin sodan ja tuhon tarkoituksiin ei resursointia puutu. Tätä jatkosotaa ei missään tilanteessa kyseenalaisteta tai ihmetellä. Se on niin vahva työkalu eliitin kädessä, että se ei KOSKAAN saa päättyä.

Nyt budjetissa tehdään "vaikeita" arvopäätöksiä. Leikkauksia peukaloidaan suomalaisten kaikista tärkeimpiin selviytymisominaisuuksiin. Syrjäistä maata feodalisoidaan ja provissiaalistetaan huolella. Poliittisella eliitillämme (joka alkaen Tukholman kuninkaanlinnan presidenttiemme jesuiittavaakunoista, on nähtävä alistettuna apuriosana tietylle laajemmalle kansainväliselle eliitille, jonka ikiaikainen keskus on Vatikaani) on SITOUMUS mielettömään Venäjän vastaiseen kauppasotaan.

Miksi tuo kauppasota on mieletön? Ensinnäkin siksi, että se on Vatikaanin sota. Se on tuttu sota ja sitä on käyty pitkään. Sen sodan yksi merkittävä seuraus on islamin uskon synty, joka ei ole muuta kuin Vatikaanin luomus Bysanttia vastaan.

SIksi, koska tämä asia on nähty ja tunnettu, se ei tuota toivottua tai kuviteltua tulosta. Jos se jotakin tuottaa niin paljon kuviteltua pahempaa. Toiseksi tämän kauppasodan syyt ovat keksittyjä ja näennäisiä, kuten niin monesti aiemminkin. Valheet ovat lähes samoja, joita historiallisesti kierrätetään näissä tilanteissa (mutta tämän tietämistä ei voi massamedian varassa olevalta suurelta yleisöltä edellyttää).

Nyt tämän "Paavin sodan" maksumiehenä on sivistys. Venäjänkaupan menetykset saa maksaa suomalainen sivistys. Vuonna 1990 venäjänkaupan menetykset sai maksaa sivistys. Mitä te odotatte.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com