2.11.2015

HUOMIOENERGIAT

Valtio koostuu poliittisesta sisäpiiristä (vallanpitäjät, G kielellä Power Possessing individuals) ja muista. Valtiot pitävät rajansa, jotta niiden sisäpolitiikka eroaisi ulkopolitiikasta. Poliittisia sisäpiirejä on näennäisesti yhtä monta kuin on valtiota. G-kielen vastavuoroinen tuhoaminen (reciprocal destruktion) on sitä, että poliittinen sisäpiiri osoittaa rituaalisesti valtansa rajan avulla.

Tavallaan poliittisilla sisäpiireillä ei ole ristiriitoja. Niiden intressit ovat samat, mutta suhteessa toisiinsa peilikuvamaiset. Poliittisia sisäpiirejä on vähemmän kuin valtioita. Ääritapauksessa, NWO:n yksinapaisessa maailmassa poliittisia sisäpiirejä on vain yksi. NWO-maailmassa olisi paljon poliittisen sisäpiirin simulaatiota: paljon luuloja sisäpiiriin kuulumisesta. Dugin-Orwellin moninapainen maailma taas on usean sisäpiirin maailma. Mutta siinäkin poliittisten eliittien intressit pysyvät samoina, vaikka peilikuvamaisina.

Eliitin, muun väestön ja eliitin palvelijoiden välillä on G-kielessä olennainen ero huomioenergioiden hienojakoisuuksissa. Informaatiosodan ilmapiirissä esimerkiksi eliitti eristää ja etäyttää itsensä kentän karkeista energioista (happi 48). Eliitti kuitenkin luo kentän karkean tilan, joka juuri on sen tuottama rangaistus tai kosto niille, joilla ei ole valtaa. Tyypillisesti eliitillä on likaisten töiden tekijät erikseen. Hienompaa huomioenergia (happi 24 ja sitä hienommat) varotaan sekoittamasta karkean kanssa.

Vaatii tiettyä koliintumista seurata yhtä aikaa kentä karkeanenergian hahmoja ja eliitin hienojakoisen huomioenergian liikettä. Kysymys on ikään kuin mikrofonista jolla on dynamiikkaa ja herkkyyttä hyvin hienovaraisiin muutoksiin, mutta joka tarvittaessa on niin epäherkkä, että pystyy poimimaan säröytymättömiä linjoja myös sodan melskeestä.   

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com