9.10.2015

OLIO-OHJELMOINTI SEKSUAALIMONOPOLISSA

Pelkäänpä, että koko feminismi ei taida olla muuta kuin kuriositeetti yleisessä latteudenihannoinnissa ja venäjävihan valtameressä.

Läntiseen feminismiin liittyy naisen objektivointi yhteisössä. Harvoista vahvoista naisista tulee yhteisönsä hys-hys-operatiiveja. Yhteisönsä objekteina olevat naiset luovat "tunteillaan", joita ei saa loukata, entistä vahvempia ja älyttömämpiä taburajoja ja torjuntamekanismeja. Diivojen (joilla muuten jonkun säännön mukaisesti täytyy olla venäläisaateliston kasvonpiirteet) "tunteet" ovat oikullisia ja yleensä ennalta-arvattavasti lattean venäjävihamielisiä. Siksi ei voida tehdä liikaa varotoimia, jotta niitä ei loukkattaisi. Kaikki keskustelu pitää siis tukahduttaa.

Sanottakoon, että tällaiset vaatimukset hieman provosoivat minua. Miksi minun esimerkiksi pitäisi kunnioittaa joitain "tunteita", kun kukaan ikinä koskaan ei ole vielä kunnioittanut minun tunteita, joilla sentään on perusta jo antiikin kirjallisuudessa. Miksi "tunteiden" kunnioitus pitäisi olla, paitsi vailla ilmaisematonta ymmärrettävää perustaa, myös täysin toispuolista?

Silloin kun esimerkiksi feministin tai homoseksuaalin tunteet ovat vailla vahvaa kirjallista perustaa, josta voimme Leo Tolstoin kaltaisten nerojen ilmaisuvaikutuksessa opetella noiden vieraiden tunteiden dynamiikkaa, on luontevampaa kuitenkin päätellä että tunne ei ole aito. Tietysti operatiiveilla on paljon monenlaisia "tunteita", sen mukaan kuka heille niiden "tunteiden" ylläpitämisestä maksaa.
 
Ouspensky kuvaa kirjassaan Neljäs tie näitä epäaitojen tunteiden ja todellisten tunteiden välisiä eroja.
  
Mehiläiskuningatarilmiö syntyy harvojen johonkin pystyvien naisten ympärille. Poliittiset operatiivit ohjaavat helpoimmin juuri tällaisia yhteisöjä, olipa yhteisön objekti sitten pelkkä hyödyllinen idiootti tai erityisesti lahjottu operatiivi. Operatiivin tunnistaa ehkä juuri siitä, että se kyllä antaa ymmärtää, mutta ei "ymmärrä" antaa. Feministioperatiivi ei harrasta seksiä yhteisönsä huomiostaan kilpailevien urosten kanssa, koska hänellä on rakastajat teatteria ohjaavassa eliitissä. Hyödyllinen idiootti taas harrastaa palkkioseksiä kilteimpien alistujien kanssa.
 
Ehkä koko ilmiössä on kysymys vain naisrodun rappeutumisesta. Kun objektiksi kelpaavia on enää niin harvalukuinen määrä, urokset pesiytyvät niiden ympärille parveilemaan kilteiksi sisäsiisteiksi yhteisöiksi. Kysymys on siis korruptiosta muuten lähes mahdottomaksi tehdyn (hetero)seksin lupauksella. Tietysti tällainen lupaus on symbolinen: maksullisella seksillähän on kiinteä hinta. Jostain minulle tuntemattomasta syystä objektiseksin arvo on suurempi symbolisena kuin taloudellisena. Koko touhun ilosanoma tuntuu olevan se, että vain homoseksuaalisuus vapauttaa korruptiosta. Heteroseksuaalien paratiiseihin Venäjälle ja latinalaiseen Amerikkaan pakenemista ei hyväksytä. Rajat yritetään sulkea, eikä tässä suoraan seksuaalimonopolia turvaavassa tarpeesa pyritä olemaan turhan hienovaraisia. Talouspakotteetkin johtuvat tästä hillaryclintonmaisesta henkisestä asenteesta.

Tai tältä se ainakin näin monttu auki ihmettelevin kärsimyksestä verestävin kivoittelijamunkinsilmiin näyttää. Kertokaa jos se on jotakin muuta. Jatkan pääalaspäin ristiinnaulittuna Hoffmannin Paholaisen eliksiirien ulkolukua. Kärsimyksestä, joka ylittää kaikki järjen rajat, tulee ehkä siitäkin joskus pelkkä spektaakkeli.  

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yksi muu tai lisätulokulma kuvaamaasi ilmiöön voisi olla "hidas maallistuminen". Eli valinnanvara + kryptouskonnollinen valintaeuroosi = kollektiivinen tiedostamaton psykoosi. Tms.
Voisi selittää miksi länsimaisen sivilisaation (johon Venäjäkin vastahakoisesti yhä selvemmin kuuluu ja jopa hyperkuuluu terrorismin vastaisine pommeineen ja katumaasturikultteineen jne.) sisällä enää vain köyhimmät ovat selväjärkisiä, eli esim. massavenäläiset tai työttömät.
Voin olla tietysti väärässä. Usein kuitenkin uskon enemmän ihmisten määrättömään lahjattomuuteen kuin vehkeilyyn; se vain on niin paljon yleisempää.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti ymmärrät, että jokainen postauksesi vain työntää sinua syvemmälle omien ulosteidesi haisevaan marginaaliin, jossa katkeruuskin kovan onnen voittaa ;)

Kannattaisi ehkä kokeilla, onnistuuko takin kääntäminen. Ala kirjoittaa positiivisesti feminismistä ja kiellä oma fasismisi ja russofiilinen houreesi ja katso, avautuvatko apurahahanat. Muuten ME kyllä pidämme huolen siitä, että sankea ikiyö ympärilläsi ei koskaan hälvene ;)

PS. Ammu itsesi ;)

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com