9.10.2015

Latasin Java-kehitysohjelman Eclipse ja käänsin sekvenserin koodit. En vielä modifioinut koodeja Maxiin sopiviksi. Yritin ensin kääntää koodit Xcode 7:lla ulkoisen Javatulkin avulla. Ei onnistunut. En suosittele Xcodea yhtään vaativampiin Javarakenteisiin.
 
Uusia albumiluonnoksia on syntynyt, mutta epävarmuus on kasvussa. Ajattelin aikaisemmin tehdä heti BT:n kakkososan, mutta nyt ajatus tympäisee. Luultavasti teen seuraavaksi freeimprovisaatioalbumin. Elokuvamusiikillinen meininki ja Xenakis/Louis Andriessen viitekehyksessä abstrakti meininki kehkeytyy myös. Asiaa hankaloittaa samat vaikeudet, jotka ovat kestäneet koko elämän: ammattimaisten minimiresurssien puuttuminen. Ei tässä sinänsä mitään valittamista ole niin kauan kuin saa olla rauhassa, eikä kukaan huomioi (liian negatiivisesti). Artemi Troitskyn toissailtaisia sanoja mukaillen: se on vielä äärimmäistä luksusta ja etuoikeutettua, kun poliisi ei soita ovikelloasi joka yö. 
 
Electroshock-yhteistyöstä ei tule mitään. A Artemiev sanoi tehneensä linjauksen, että keskittyy tulevina vuosina vain isänsä sävellysten juhlajulkaisuihin, mikä on ymmärrettävää, koska Edward Artemiev täyttää kohta 80 vuotta. Aleksei Borisov toisaalta jo keväällä jo osasi kertoa tämän toisin kuin A Artemiev.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com