5.10.2015

FALSE FLAG VASTAANOTTOKESKUKSEEN

Terrorismin pelolla rahaa tekevä ja otteitaan kiristävä pieni läntinen valtaeliitti kyyditsee Eurooppaan aktiiviselta terorialueelta nuoria miehiä.

Onko tässä kuviossa jotakin epäselvää?

Entä ihminen, joka kieltäytyy verukkein näkemästä näin selvää kuviota? Sellaista kutsutaan älymystön edustajaksi. Länsimaissa on vallalla käsitys, jonka mukaan älymystön tehtävä on jonglöörimäinen älyllinen epärehellisyys. Ei esimerkiksi salaliittojen ja valtarakenteiden (kollektiivisena prosessina tapahtuva) paljastaminen kaunokirjallisin keinoin (vrt. Aisopoksen sadut).

Nyt puhutaan suomalaisten rasistisuudesta. Ja rasismia epäilemättä ilmenee jonkin verran sekä operatiivisena toimintana että spontaanina tunnerekatiotason ilmentymänä.

Mitä suuriin joukkoihin tulee, johtaako puhe rasismista harhaan tarkoituksellisesti? Eikö kysymys ole useammin uskonnollisesta epäluulosta? Eikö nyt uskonnollinen epäluulo (tietoisesti) väärintunnisteta rasismiksi?

Eilisen HS:n Pekka Mykkäsen (hyvän) haastattelujutun kaikki haastatellut kauhavalaiset nostivat esiin uskonnollisen epäluulon. Kukaan ei puhunut rotuepäluulosta. Onko uskonnollisella epäluulolla suora yhteys rasistisiin epäluuloihin?

Eikö ääri-islamin kiemuroihin pitäisikin suhtautua tietyllä varauksella, kristitynkin? Uskonnottoman ja varsinkin sekulaarin ihmisen luulisi kavahtavan islamin väkivaltaista dogmaattisuutta.

Jos väitetään, että uskonnollinen epäluulo on turhaa, eikö siinä ilmaista implisiittisesti tämä ajatus: "mutta nämä ovat valikoitua porukkaa". Kuka heidät on valikoinut? Ideologisella ja uskonnollisella perusteella? Sekulaarisuuden perusteella? Ei siis inhimillisen hädän perusteella? Me emme tiedä.

Niin sanotun suvaitsevaiston täydellistä varmuutta luulisi naarmuttavan perusteltu kysymys: kuka maahanmuuttajien joukosta on karsinut pois ääri-islamistit ja potentiaaliset terroristit? Ei kukaan?

Eikö viimekädessä huumeiden vaikutuksen alaisena tappaviin palkkasotilaisiin kohdistuva erityinen huomio ole tervettä? Karun terroristisen sotatoiminnan päivittäiset kemialliset jäljet jäävät aivoihin, ja tuottavat käyttäytymistä, joka on meidän näkökulmasta ennakoimatonta. Me tiedämme tämän ihan hyvin omien sotakokeustemme ja traumojemme perusteella. Me tiedämme, että kemialliset jäljet pysyvät vuosikymmeniä. Eikä tämä asian tietämisellä ole mitään tekemistä rasismin kanssa.
**
   
Jari Tervon puheet ennakoivat minun mielestäni eliitin junailemaa flase flag iskua johonkin vastaanottokeskukseen. Maksettu tuhopoltto jossakin missä se on mahdollista? Junaillaan lapsiperheille sopiva martyyrikuoleman paikka ja hetki? Parhaassa tapauksessa kymmenet lapset saavat kuolemallaan todistaa, että "älykkö" Tervo oli profeetallisella tavalla oikeassa. Lohtuna on lapsimarttyyreilla olisi pääsy Tervon porukoiden loihtimaan taivaaseen, ja varma papinaamen. Kukapa roskasuomalainen ei jo kadehtisi kerjäläisiltä multiinpääsyä, jos saa papin ilkkuvan aamen kaupanpäälle?

**

Natsisaksan johti tuhoon eliitin thanatoskultti. Hurja epäloogisuus ja sisäinen ristiriitaisuus. Sama kuolemankultti hönkii Jari Tervon puheissa.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com