15.10.2015

ISLAM JA UBU

Tavallaan jokaisen postmodernin ihmisen (epäuniversaali mutta globaali) mieli on pieni islamilainen valtio täynnä haaremin muureja, hunnuilla ja verhoilla rajattuja äärimmäisiä tuloeroja.

Sokraattinen ajatus filosofiasta, joka perustuu järkeen, on hillittömän radikaali. Aikakautemme ihminen ei uskalla todella ajatella mitä sellainen voisi merkitä. Varsinkaan meidän todellisuudessamme mikään ei perustu järkeen.

Platonin Valtio on teos, joka esittää millainen olisi VALTIO, joka perustuu järkeen. Lopputulos on absurdi, kummallinen, mahdoton, naurettava. Siksi aikakautemme ihminen uskoo mihin hyvänsä, menninkäisiin ja keijukaisiin, mieluummin kuin valtioon joka perustuisi järkeen.
 
Islamilainen valtio ei perustu järkeen. Ja tämä (niin suuri perversio ettei sitä voi saada minkäänlaiseen mittakaavaan) on varsinkin länsimaisen sekulaarin ihmisen luonnollinen olotila. Se on parasta silloin kun sitä ei sotke mikään syiden ja seurausten välisen suhteen hypoteesi. Syyt ovat lobotomilla ja vivisektiolla irrotettu seurauksista. Ja ne on ammattityönä ommeltu ristiin kuningas Ubun mielijohteiden mukaisesti. 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä nyt oli taas ihan skeidaa. :)

Tasosi on huonontunut tasaisesti n. vuodesta 2013 asti. Siitä lähtien katkeruutesi ei ole enää tuottanut helmiä, vain harmaata räkää.

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com