24.9.2015

Suomi on paikka, jossa hyödyttömät, loismaiset, tärkeimmille elinvoimille vaaralliset rahanahneet otukset haluavat hallinnoida ja johtaa asioita, joiden substanssista he eivät ymmärrä eivätkä välitä. He itseasiassa suhtautuvat pääasiaan halveksuen ja todeten, että aina tarvitaan markkinointia, junailua, politiikkaa ja muuta feodaaliherrojen monopolistista suunnitelmataloutta, joka sitten naamioidaan vapaaksi kilpailuksi ja kapitalismiksi.

Näin on kaikilla luovilla aloilla, ei vain teknologiassa ja tieteessä.

Substanssi ei koskaan pelkästään riitä näille suurille niskalaukojille. Periferioissa mikä hyvänsä keksintö, innovaatio, teos, elämäntyö voidaan aina vaieta kuoliaaksi. Kelvotonta he voivat nostaa, kosia ja vietellä korruptiokeinoillaan. Samaan aikaan laadukasta painetaan alas, ellei se suostu imemään munaa.

Nämä kasarmeilla koulutuksensa saaneet henkisesti lyttyyn lytätyt sosiopaatit, joita johtajiksi tässä periferian horisontittomassa pimeydessä kutsutaan, ovat elämän perusvoimien suhteen tietämättömiä ja vastuuttomia. He tekevät yksinkertaisesti virheen. Aina saman ja aina uudelleen. Heidän todellisuutensa on pelkkä kupla, joka puhkeaa, koska sillä ei ole mitään suhdetta pohjavirtauksiin.

Mutta Suomi on ihmeellinen maa: tulosta tehdään johtajista huolimatta. Tätä "suomi-ihmettä" on vaikea selittää venäläiselle.

Lopputulos on vapaan markkinatalouden irvokasta pilkkaa.
"Nokian tragedia eli huonojen, kateellisten johtajien Suomi. Huippulahjakkaat, nerokkaat Nokian insinöörit ensinnäkin tekivät ilmaisella ylityöllä ja omin ehdoin suurimman osan suurista innovaatioista ja patenteista ja loivat teknologialoikan ammattitaidottomista, epäuskoisista psykopaatti-johtajista huolimatta. Mutta Nokian johtajat Ollilan johdolla ja käskyllä lopulta estivät innovaatioiden ja omien patenttien käytön Amerikan pörssieliitin mieliksi, Pienen Suomen suuren Nokian neutralisoimiseksi. Elitismin Suomi, feodaaliperinteen Suomi." Arhi Kuittinen

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com