1.9.2015

Monikulttuurisuus ei valitettavasti voi tapahtua kapitalismin simulaatiossa, pelkän taloudellisen vaihdon ja kapitalismin sääntöjen puitteissa. Kapitalismi on uskonto, jonka perusta on tämä: symbolisen vaihdon patoamisella taloudellinen vaihto kiihtyy. Tämä johtaa simulaation tilaan.

Kapitalismissa ihan oikeasti uskotaan ja uskoa koetellaan joka päivä. Kapitalismissa uskotaan taloudeliseen vaihtoon. Kun sinua koetellaan, testataan ensinnäkin, onko sinulla jokin idea, sitten katsotaan tuottaako idea taloudellista vai symbolista vaihtoa. Jos jälkimmäistä sinuun ei aluksi uskota. Jos edellistä sinuun uskotaan. Kapitalismi on siis uskonto, jonka JUMALA on taloudellinen vaihto ja SAATANA on symbolinen vaihto.

Symbolista vaihtoa pelätään itseasiassa siksi, että uskotaan, että kapitalistisen tuotannon tehokkuus kärsii olennaisesti, ellei kapitalismin kontrolloivan Jumaluuden ohi tapahtuvaa symbolista vaihtoa estetä tääydellisesti. Niinpä kapitalismi sulkee jokaisen oven. Se ei jätä ainoatakaan pakotietä pohjavirtaukselle. Se ei halua antaa molekyyliäkään hapestaan hengitettäväksi kerettiläiselle; sellaiselle joka ei kokonaan ja joka solullaan usko sen Jumalaan ja pidä sitä AINOANA Jumalanaan. 

Nämä ovat kapitalismin ehdot joista se ei neuvottele kenenkään kanssa. Mitään poikkeusta se ei tunne.

Niinpä jos näyttää siltä, että yksilö on tosikerettiläinen, eikä luovu symbolisesta vaihdosta hyvällä. Silloin pelkkä passiivinen epäuskon näyttäminen vaihtuu demonisoinniksi. Symbolinen vainto on kuitenkin kapitalismille Saatana. Että sitä ei tapahuisi, että tapahtumat symbolisen vaihdon osalta pysyisivät lakossa, täytyy saada aikaan pelko. Pelko saadaan aikaan uhkaamalla, ja se on jotakin mikä pitää asiat tapahtumattomuuden tilassa.

Kapitalismissa ei siis SAA TAPAHTUA muuta kuin taloudellista vaihtoa ja vain sen kautta.

Ääri-islamistit ja monet muut ryhmät eivät pidä tällaisesta simulaatiosta. He eivät myöskään pidä pelkäämisestä. Heitä ei voi uhkailemalla hallita. Ja heillä on aivat toisenlainen Jumala, joka eivälitä kapitalismin Jumalasta. He pitävät omaa simulaatiotaan aidosti parempana. Mutta kapitalismi ei aio antaa periksi, koska se tietää ettei sen tarvitse nöyristellä paljon kehittymättömämmän sivilisaation edessä. Siksi syntyy taistelu joka on syvää terroria.

Haastaja voi raaputtaa kapitalismin simulaation pintaa vain itsemurhaterrorin välineellä. Kaikki ns. "monikulttuurisuus" on tässä tilassa aivan naurettavan turha yritys. 

Eteenpäin pääseminen edellyttäisi simulaatioiden läpi murtautumista, niin että ilmiasut voisivat koskettaa samaa yhteistä pohjavirtausta. Tällaista ei ole näköpiirissä. Kapitalismi ei ikinä suostu luopupaan pisarastakaan omahyväisyyttä ja ahneutta. Mieluummin kuin luopuu edes pisarasta taloudellista vaihtoa symbolisen vaihdon hyväksi, se on valmis ajautumaan täydelliseen terroriin. Siinäkin tilassa se jatka vielä yritystään korruptoimalla ostaa liittolaisia, johon itsemurhaterroristi vastaa nauraen ja räjäyttää itsensä.

Kapitalismi vaatii ehdotonta alistumista ja täydellistä itsevaltaisuutta itselleen. Arabipommimiehet eivät tähän lähde. Eikä heidän kanssaan voi neuvotella. Kapitalismin korruptoivaa kättä tervehditän itsemurhapommilla.

Monikultturisuuden edellytys on itsensä tunteminen. Itsensä tuntemisen edellytys on pohjavirtauksen tunteminen. Munikulttuurisuus nytkähtää eteenpäin sillä hetkellä, kun käsitetään, että pohjavirtaus on yhteinen ja sitä voidaan vahvistaa symbolisen vaihdon avulla. 

Arabimieli ajattelee, että kapitalimin on kuljettava tähän ymmärrykseen väksin puhtaan väkivallan tietä. Se viedään kuin pässi teurastuspölkylle. Itsemurhapommittajat imeytyvät sen lymfakiertoon. Sille näytetään totuus kuva kuvalta hidastettuna kuin pikk-Erkille CIA:n kellarissa Mick Jaggerin lueskellessa vieressä Aku Ankkaa. Se teurastetaan toistaan pahemmissa kansainvälisissä kriiseissä niin monta kertaa, että kaikki sen saavuttama tuhoutuu, jonka jälkeen todellisuus on riisuttu paljaaksi muusta kuin pohjavirtauksesta.
  
Kannattiko sitä symbolista vaihtoa vastustaa tällaisella hinnalla? Olisiko kannattanut olla kohtuullinen, eikä nulikkamaisena typeränä Saska Saarikoskena jatkaa loputonta isänmurhaa ja tehdä nulikkamaisuudesta uskonfanatismia?

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com