5.9.2015

KARJALANPALAUTTAJIEN UUSI ARMEIJAKUNTA

Näyttää siltä, että karjalan evakot ja nykyiset maahanmuuttajat samaistava propaganda tulee keskitetystä sylttytehtaasta.

Tämän propagandan huvittavuus on siinä, että aina unohdetaan Hitlerin aloittaneen sotatoimet Puolaa vastaan jo ennen Talvisotaa. Samalla logiikalla Yhdysvaltain sotatoimet arabimaissa ovat jotenkin pyhä asia ja valtiot joiden suvereniteettiin on puututtu vastoin kaikkia kansainvälisiä sopimuksia ovat itse syyllisiä. Tämä on tietysti ideologisesti määräytynyt tulkinta. Mikä hyvänsä hyökkäyssota tai aloitteellinen väkivalta on aina oikeutettua, koska ME ajatellaan niin. Mutta jos siitä sitten seuraa jotain ikävää, se on aina niitten toisten vika.

Valtamedia pitää yllä fasistien valheita ja fantasioita talvisodasta eikä myönnä että eliiti situoutui natsien maialmanvalloitukseen kauan ennen talvisotaa. Edes jatkosodan aloitushyökkäystä Venäjälle ei myönnnetä. Kansa on yllättäen kuutamolla.
   
Samaa logiikkaa noudattaa nyt tämä arabimaiden asioiden sotkeminen. Itseasiassa jos USA olisikin sotkenut rikkaiden arabimaiden asioita, olisin jotenkin ehkä aika hiljaa koko jutusta. Mutta tämä köyhimpien tuhoaminen on kuvottavaa. Sinänsä islamin uskon suhteen olen avoimesti epäileväinen. Ihonvärillä ja sellaisilla asioilla ei minulle ole merkitystä. Mutta jos jokin järjestelmä näivettää ihmisrotua, en ole ensimmäinen, joka silloin sanoo, että mitään sellaista ilmiötä ei ollenkaan olisi olemassa.

Psykoanalyyttisesti tässä on nyt selvästi sellainen pohjavire, että keskustelua sodan syyllisestä aluksi torjutaan ja huomio siirretään uhrin säälimiseen. Seuraava vaihe on se, että karjalan evakot ja suomenruotsalaiset ottavat maahanmuuttajat omille kursseilleen, jossa heidät vihitään Venäjän maailmanhistoriallinen syyllisyyden salatietoon. Venäjä on syyllinen kaikkiin ihmiskunnan tuottamiin eriarvoisuuksiin ja rikoksiin. Tämän jälkeen alkaa tavanomainen suomenruotsalaismainen Venäjän syyttely kaikista virheistä oman pedofilian sumuverhona. Näillä karjalaisten kursseilla Venäjä onnistutaan kevyesti tekemään kaikkien USA:n aloittamien sotien todelliseksi syylliseksi ja sotien aloittajaksi. Kuulostaa uskomattomalta älylliseltä taikatempulta, mutta ei se ole mitään siihen verrattuna, että jonkun päähän saadaan pamputettua Koraanikin. Tähän suureen karjalanpalauttajien armeijaan uskotaan maahantulijoiden liittyvän.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Neuvostoliitto aloiti jatkosodan. :) Venäjä saa kärsiä rikoksistaan.

Mieti: samalla kun kun sinä tällä turhaan riipustelet, tavallisten venäläisten elämä vain kurjistuu. :) :)

Anonyymi kirjoitti...

Heh, sekopäistä houretta täällä taas, mutta erittäin viihdyttävää ;) Toivon, että psyykesi ajautuu yhä vain ahtaammalle ja mielen lonkerot kiemurtelevat paranoian umpisolmuihin. Laatuviihdettähän tää on! :D

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com