23.9.2015

Kaiken kaava on yksinkertainen. Mikään ihmisen luoma staattinen ja yksinapainen systeemi ei toimi, koska sosiopaatit kaappaavat lopulta aina kaiken ja muuntavat kaikki järjestykset omaksi fantasiastagnaatiokseen. Kommunismi ei toiminut, koska se kaapattiin. Eikä kapitalismi toiminut, koska sosiopaatteja kuitenkin kiinnostaa enemmän ihmisten kiusaaminen kuin voitonmaksimointi.

Kapitalismia me tapaamme enää Venäjällä, jossa sen on edelleen kilpailtava kommunismin kanssa, ja siksi tuotettava myös jotain mitä lupaa. Länsimaissa kapitalismi on muuttunut simulaatioksi feodaalisuuden päällä. Koko toiminnan päämäärä on kiusaaminen.

Mistä sosiopaatin psykologiassa on kysymys?

Ei muuta kuin seksuaalisesta turhautumasta. Sosiopaatti on niin impotentti, niin koteloitunut, niin orgasmikyvytön, ettei enää näe mitään horisonttia oman hautansa laitojen yli. Sosiopaatti on rationaalisuuden rautahäkissä ja toisaalta vihaa kaikkia pakoteitä siitä.
 
Lenin sanoisi, että tähän tilaan auttaa vain yhteiskunnan erotisoiminen ja lumouksen palauttaminen. Tätä asiaa Lenin ei olisi jättänyt Jumalan huoleksi. Mutta länsimaiset ihmiset kiertävät tätä ongelmaa kuin näkymätöntä tolppaa. Juuri tämän asian muokkaaminen kuuluu edelleen Jumalalle. Jumalan ikään kuin odotetaan järjestävän nämä vaikeat asiat hyvin päin, siitä huolimatta ettei ihminen millään tasolla toimi Jumalan toiveiden mukaisesti.


2 kommenttia:

Timo kirjoitti...

Lievähkösti epäortodoksinen Lenin.

Anonyymi kirjoitti...

Juuri näin!

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com