3.9.2015

Jotakin todella kummallista tässä on, että Niinistö ehdottomasti kannattaa suurta määrää pakolaisia Eurooppaan, vaikka rikkaat arabimaat eivät ota vastaan ketään. Korostetaan, että Suomella, jonka maaperässä on heikohkosti luonnonvaroja, on varaa ottaa suhteessa saman verran kuin muilla Euroopan mailla, mikä on sekin nykyisessä tilanteessa vain osittain totta.

Sitä tietenkään ei mainita, että kaiken maksumieheksi joutuu (toki kaikissa Euroopan maissa) koko ajan tuloerojen kasvamisesta kärsivä kansa, ei eliitti.

Huomiota ei kiinnitetä siihen, että Yhdysvallat ja sen liittolaiset ovat koko ajan rahoittaneet arabisotia ja olleet sotilaallisesti läsnä itsekin. Niinistön maailmassa sodat ikään kuin syttyvät itsekseen, kapitalismin Jumalan tahdosta, eikä ihmiset voi sille asialle mitään.

Tarkoitus on ilmeisesti sanoa, että sota on jokun toisen syy, ei sodan aloittajan syy. Se on varmaankin jumalattomien syy -- niiden joilla on jokin muu jumala. Yhdysvallat on sodan aloittaja Libyassa ja Irakissa. Loppukaaos on mennyt jo omalla painollaan.

Yhdenkään nyt erittäin kovaäänisesti pakolaisten virtaa vastaanottamaan huutavan en ole nähnyt tai kuullut YHTÄÄN KERTAA kritisoivan niitä tahoja, jotka mieletöntä väkivaltaa ja mielttömiä provokaatioita lukemattomilla sotatoimialueilla päivästä toiseen rahoittavat ja tukevat. Nyt nämä samat tyypit huutavat että ne ihmiset jotka tämän täysin surrealistisen kuvan edessä epäröivät OVAT JUNTTEJA. (Nuorelle sukupolvelle, joka ei tiedä mitä juntti tarkoittaa, kerron: juntti on hintin vastakohta)  
 
Niinistön varmuudesta käy selväksi, että Suomeen tulijat ovat VARMUUDELLA ja VALIKOIDUSTI liittolaisia, eli sodan aloittajien palkkalistoilla. Tässä käytetään ahkerasti tätä Karjalan evakot -vertausta. Että eturintamasta täytyy vetäytymisen takia majoittaa pakolaisia. Valikoivien ihmisoikeuksien järjestelmässähän ihmisoikeuksia on vain liittolaisilla: niillä jotka ajattelevat samoin kuin ME kaikesta asiaa itse tutkimatta.

Ilmeisesti kuitenkin Niinistöllä on joku kummallinen sisäinen varmuus siitä, että varsinaisia terroristeja ja taistelijoita ei ole porukassa mukana, vaikka nuorien miesten osuus ryhmässä on 70%. Asia nyt kuitenkin vaan on niin, että tällainen prosenttiosuus vaatii täysin vedenpitävän selityksen, tai pakolaiset pitäisi käännyttää ilman muua. Muu on ehdottomasti sekoilua.
 
Toinen asia on se, olisiko poliittisesti täysin sitoutuneella Suomella nyt sitten poliittisia mahdollisuuksia olla ottamatta pakolaisia, jos muut kerran ottavat? Olipa asian sisältö harmiton tai harmillinen, se ei siis tavallaan ole Suomen poliittisessa päätäntävallassa.

Asiat vyöryvät omalla painollaan, ja Suomen presidentti toteaa, että niin käy.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com