3.9.2015

JOKO KADUTTAA ETTÄ PYYSIT ANTEEKSI RISTIRETKIÄ

Jos homoseksuaalin pitäisi kovan paikan tullen tehdä valinta Venäjän (kristinuskon) tai ääri-islamin välillä, kumman luulet että hän valitsee?

Miksi vielä ihmettelette suomenruotsalaisen näätäeliitin kantoja maahanmuuttokysymykseen? Miksi yritätte yhä uudelleen selittää, että kysymys epäluuloihinne ei johdu rasismista, vaan siitä, että turvapaikanhakijoiden joukossa ei ole lapsiperheitä, mutta siellä on satoja tuhansia nuoria koulutettuja islamistitaistelijoita. Miksi vielä ihmettelette sitä, että suomenruotsalainen näätäeliitti vain jatkaa argumenttinne väärintunnistamista?

Tietyt asiat pitää vain niputtaa (globaali gayliike, antirussialiike, suomenruotsalainen eliitti ja islamistiterroristit), eikä sillä ole mitään tekemistä ihmisoikeuksien loukkaamisen tai rasismin kanssa. Se on poliisityötä ja lastensuojelua.Mutta mikä on totisin tosi näin suuresta pakolaisjoukosta? Todellinen hätä vai hädäksi naamioitu hyökkäys? Varmasti sekä että. Tämä on arvaus. Vaikka itse kävisin tutkimassa jokaisen pakolaisen, en voisi saada arvausta suurempaa varmuutta asiaaan. 

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com