21.8.2015

IHMISSYÖNTI AINOANA SOSIAALISEN KANSSAKÄYMISEN MUOTONA

Lontoossa kiljutaan nyt lisää pedofiilejä, yhteiskunnan tukipilareita. Surrealistinen postmoderni luokkayhteiskunta perustuu pedofiileihin ja ihmissyöntiin.

Samalla Suomessa ne älyllisen elämän piirit, jotka totunnaisesti edelleen vielä postmoderninakin aikana vastustavat tai vierastavat kaupankäyntiä inhimillisen toiminnan muotona ja aliarvioivat sen merkitystä osoittautuvat usein paitsi venäjävihamielisiksi myös muuten hyvin kyseenalaisiksi humanisteiksi.

Ilmiö on kummallinen. Kaupankäynnistä annetaan tällaisten puusilmä-älykköjen puheissakuva ikään kuin liian vähän ideaalisena inhimillisenä toimintana, mitä jokin korvaava lähestymistapa muka jossain joskus voisi oikeasti olla. Samalla unohdetaan että eletään postmodernin lillumisen tilassa, jossa ihmisiä vetää toistensa puoleen lähinnä halu silpoa ja syödä. Kaikki puhtaasti vapaaehtoiset sosiaaliset suhteet rajoittuvat siis ihmissyöntiin ja sitä edeltäviin ansoituksiin.

Niinpä sille, joka näkee ja tunnustaa olevan todellisuuden oikein, kaupankäynnin jumalat ovat todellisia, hyviä ja ystävällisiä jumalia kaikkien hillittömien epäjumalien hämärässä.

Hurjien kuvitelmien näkökulmasta sodanjumala aina on voimakkaampi kuin kaupankäynninjumala. Mutta rakkaudenjumalan olemassaolo riippuu kaupankäynnin jumalien suosiosta, koska äärettömän vihan illuusioiden ja harhojen täyttämätt muhamettilaishunnut täytyy ensin riisua. 

Venäjäopinnot opettavat tämänkin tosiasian.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com