29.8.2015

EREKTIO

on simulaatiolle tärkeä. Erektiossa jotakin pohjavirrasta tulee ilmiasuun ylittämättä ilmiasun rajoja. Orgasmi on ilmiasun rajojen symbolista, turvallista ylittämistä. Kiinnostavasti kehosta suihkuava siemenneste tai muu neste, on vain symboli pohjavirtauksen todelliselle aineelle, jota toimijat keräävät suihinsa kuin mehiläiset ja kuljettavat suussaan oligarkkikuningattarelle, joka tallentaa työläisiltä ekstaasissa riistetyn nesteen holvikennostoihinsa ikuisesti suojaan vaihdolta.

Näin oligarkkikuningatar vaihtaa rihkamaa arvotavaraan. Hän vaihtaa uusiutuvaa ilmiasua uusiutumattomaan pohjavirtaan. Hän haluaa olla pohjavirtojen kuningatar. Pohjavirtaa on niin paljon, että paljonkaan siitä ei koodaudu ilmiasuun. Suhkulähde kuvaa pohjavirran purkautumisen ilmiasuun. Suihkulähde on ekstaattisen riiston ydin. Suihkulähteessä ilmiasu on vietellyt pohjavirran.

Kosmisessa ekstaasivallankumouksessa, joka saa alkunsa tietynlaisen symbolisen lahjan antamisesta, kuningattaren pohjavirta kennosto ladataan täyteen dynamiittia ja tulivuorenpurkausta muistuttavassa ilmiössä katoamaton ja uusiutumaton pohjavirta roiskahtele takaisin kosmokseen siittäen jokaisen elollisen yksikön. Elollisten päälle paakkuina mäiskähtelevä pohjavirta uudistaa ja energisoi välittömästi kaikki geneettiset muodot ja saa aikaan muotojen runsaudensarviekstaasin, jossa kosmos oksentaa kauneutta koko kurkkunsa leveydeltä.    

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com