17.7.2015

SATU FEMINISMISTÄ

Olipa kerran aikakausi, joka keksi vitsin siitä, että naiset hallitsijoina ovat miehiä viisaampia ja lopettavat keskinäisen sotimisen. Lapsikin, varsinkin naisten pukuhuoneissa joskus käynyt, ymmärtää, ettei sellaisessa väitteessä ole mitään perää. Huoripukkikin tajuaa, että vain yksi miljoonasta huorasta on filosofikurtisaani, ja he eivät ikinä kamppaile vallasta toisia hiuksista repien. Kävikin sitten ilmi, että sotien määrä vain lisääntyi kiihkeiden ja pingottuneiden, vallanhimoisten ja epä-äidillisten naisten hallituskaudella.

Kuningas oli murheissaan. Häneltä oli viety patriarkaatti, eli kruunu. Se tarkoitti vain naapurimaan kuninkaan vallan lisääntymistä. Sillä naapurissa oli kuninkaalla edelleen kruunu, joskin salaa ja ovelasti. Naisten aiheuttama sekasorto oli vienyt kuninkaalta kruunun ja antanut sen naapurimaan kuninkaalle, joka hallitsi naisbulvaaniensa suojista.

Miesten valta ei ollut maailmasta kadonnut. Siitä oli vain tullut hieman harvinaisempaa. Naiset auttoivat tässä harvainvallan muotoutumisessa innokkaasti.

Kävikin pian ilmi, ettei mikään ole vähemmän viisas olento kuin pingoittunut naissukupuolen edustaja hallitsijana. Naisten hallitusvalta oli lyhytnäköistä ja linjatonta. Ennen muuta se oli vailla korkeampia päämääriä, sellaisia joita ihmiskunta oli ennen itselleen asettanut.

Niinpä ei liene ihme, että keksittiin erityisen pirullinen harrastus, jossa tätä TOTUUTTA oli tarkoitus esitellä KAIKELLE KANSALLE. Sitä kutsuttiin pornoksi. Se oli valtameri, suurempi kuin kaikki maailman valtameret. Se oli luotu naissukupuolen ja sokeiden miesten haväistykseksi.
  
Kukaan ei tuona kurtisaanikenraalien aikakautena nauranut paremmin kuin veriset omiensa uhraamishaluiset upseerit ja diktaattorit.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com