8.7.2015

ÖINEN KOHTAAMINEN KUOKKAMUMMON KANSSA

Eilen aistin signaaleja kentällä. Matkalla Lahteen kuuntelin Palefacen uusimmin albumin Luova tuho (2014) ja pidin siitä. Yleensä rap-musiikissa on ainakin joku piirre mikä minua alkaa ärsyttää, mutta tässä albumissa ei ollut mitään negatiivisella tavalla ärsyttävää. Vilpittömän tuntuista turpaanvetoa hyvällä tavalla.

Lahdessa oli Tuomas Uusheimon valokuvanäyttelyn avajaiset galleria Uusi Kipinässä. Kannattaa käydä katsomassa. Avajaisjatkoilla kulttuurikapakka Hyvä Aatoksessa oli vilkasta keskustelua salaliitoista ja uskonnoista. Hyvä keskikaljapöhinä.

Jatkojen jatkojen jatkojen jälkeen kadulla meinasin saada miesporukalta selkääni kun ilmeilläni epäilin heidän versiotaan Ukrainan tilanteesta, joka oli täysin valtapropagandan mukainen. Tilanne eteni aika pian väkivaltaisen tuntuiseksi kun en avoimesti nyökytellyt nenäni edessä kovaäänisesti ladellun tapahtumakuvauksen edessä, jonka ilman muuta tiedän valheeksi. 

Enkä edes esitänyt omia mielipiteitäni tai käsityksiäni. Siinä porukassa oli yksi maltillisempi kaveri, joka otti etäisyyttä kun tilanne alkoi kiihtyä. Tiesi kai mitä on tulossa eikä halunnut olla mukana. Minä en onneksi kiihtynyt. Tunnustelin vain hetken sitä kuinka patoutuneet seksuaalienergiat ja agressiot alkoivat kanavoitua tämän valtapropaganda valheen kautta niin, että pienikin epäröintini teki minusta sopivan maalitaulun.

Keräsin hetken tätä noitapropagandan satoa ja katselin näitä Kuokkamummon apulaisia ja pyhää yksinkertaisuutta. Häivyin viimeisellä hetkellä, en ihan juosten, mutta nopeasti. Kai tällaisillekin ihmisille korkeammassa tietoisuudessa on oma tieteellisesti täsmällinen käsite. Eli sellaiset on tunnelmat ja ajat paikoin maakunnassa.

Erikoiseksi menee meidän tulevaisuus. Massamaahanmuuton avulla on tehty eräänlainen värivallankumous, joka ei kuitenkaan ole poliittisesti liennytyksen vaan provokaation suuntainen. Ja samalla kun miehiä otetaan massoittain epäselektiivisesti sisään, muuttavat hyvännäköiset naiset maasta. Jos ei tällä tavalla saada sotaa syttymään, sitten sitä ei saada millään tavalla syttymään. Pitäisi aikuisten ihmisten ymmärtää jotakin seksuaaliekonomiasta.

Mutta mutta minkä sille mahtaa että seksin puute on kapitalismin ainoa tapa lisätä turhakkeiden myyntiä. Psykologista painostusta ja kylmää sellaista. Kai tällaisellekin valtion hajoittamiselle on korkeammassa tietoisuudessa oma tieteellisesti täsmällinen käsite.

Tilanne sai pian jälleen miellyttävän käänteen kun tapasin vanhan Pietarin tuttuni lahtelaisen liikemiehen KMW:n. Hän oli juhlimassa pietarilaisen vaimonsa 27 vuotissyntymäpäiviä. Vaihdoimme muutaman sanan taiteesta ja Mika Waltarista. Vaimo näytti matkapuhelimestaan uusia maalauksiaan.

Loppuyö kului karhun kokoisen venäläisen moottoripyörämiehen seurassa. Se mies ei pelännyt mitään ja hänestä huokui mahtava ystävällinen energia.

Lahti ei petä koskaan. 

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com