3.7.2015

HOMOSEKSUAALIT JA TIETOISUUS

Kyllä näitä Arhin sanoja nyt kannattaisi kuitenkin ehkä hieman miettiä. Minkä välineenä tämä tietoisuutta vailla oleva värikäs porukka nyt oikeastaan sitten on?

"Olipahan pride-kulkueessa viime lauantaina taas putinvihaa sateenkaaren värisissä julisteissa - rakkauden juhla - samaan aikaan kun Englanti, Ranska ja USA nyt tukevat ISIS-homoseksuaalien tappajia Irakissa ja saudeissa eivätkä seksuaalijärjestöt Suomessa vaadi edes Suomen 50-60-70-luvun homomurhia selvitettäväksi eivätkä kerro haastatteluissa kuinka poliisi salli valtion virallisen rasismin ja väkivallan homoja vastaan. Historian unohdus bi-Kekkosen maanisista homovainoista ja vastustajien leimaamisesta homoiksi ruokkii nyt aivotonta CIA:n kylvämää sodansytytysprojektia, venäjävihaa. Samat aktivistit kuuluvat ev-lut kirkkoon joka sallii yhä avomen homovihan ja -vainon työntekijöilleen Helsingin ulkopuolella.
Nuoret pride-ihmiset eivät edes tiedä että Suomessa oli vielä 80-luvulla aito valtion homovaino ja homoklubien kielto päällä, samoin kuin on Venäjän duuman rajoitukset nyt; Venäjällä homoklubit ja homokulttuuri ovat sallittuja mutta kadulla ei saa esiintyä alakulttuurin vaatteissa, meikeissä ja leikeissä. Ja natseja tuomitaan ihan järkevän lain hengessä. Samaan aikaan suomessa kokoomuksen murhaajamiehen rasistista vihamurhaa ei kutsuta mediassa eikä seksuaaliaktivistien kirjoituksissa rasistiseksi eikä vihamurhaksi. Katurajoituksia Venäjällä perustellaan ennenkaikkea väkivallan ehkäisyn kannalta rajoittamatta klubihauskaa. Joten pientä järjen rajaa historian unohtaneille hysteerikoille ja Amerikan terroria kannattaville homoaktivisteille."

Gurdjieff-käsite "unessa" tarkoittaa: olla morfisen kentän vaikutuksessa tietämättään. Täysin tietoinen (ei-unessa-oleva) voi irtautua kentistä ja olla indentifioitumatta kenttiin. Tämä edellyttää kenttien ja niiden tuottamien psyykkisten vaikutusten selvää näkemistä.

Mitä tulee homoseksuaaleihin, ongelma on juuri se, että heidän seksuaaliset käsityksensä enempää kuin muutkaan käsityksensä eivät (ainakaan minun tietääkseni) ole täysin tietoisia. Siksi heille pitää puhua kuin ihmiselle joka on 20% hereillä ja 80% unessa, jos aikoo olla heitä verisesti loukkaamatta.

Seuraako siis täydellisestä valveillaolosta heteroseksuaalisuus? Ei välttämättä. Mutta homoseksuaali, joka olisi täysin tietoinen, ymmärtäisi selvästi, miksi unen perustalta ei voi politisoida sellaisia asioita kuin seksuaalisuus. Niin miksi? No siksi, että se ASIA tulee silloin käytetyksi ihan muun välineenä. Vaikkakin tokihan kaikki maailman johtavat poliitikot ovat aina määritelmän mukaisesti unessa. He ovat aina vain MUUN KUIN LUULEMANSA välineitä. 

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com