15.6.2015

RISTIRITARIN KAUHU

MOSKOVALAINEN YSTÄVÄTÄR: Minä luulen että Suomi pääse ryssävihakultin uskonnollisesta otteesta vasta silloin, kun Suomessa alkaa tuntua todellinen islamin agenttisoluaktivoitumisen vaaraa, eli kun täällä alkaa räjähdellä pommit ja siviilien lapset kuolee päiväkoteihinsa puhtaan islamilaisen mielisairauden parhaiden perinteiden mukaisesti. Sen jälkeen kun nämä käet on yhteiskunnan tukirahoin haudottu yhteiskunnan tuhoajiksi ja joukkomurhaajiksi kääntyyy suomalaisten huomio pakolla tähän mätään, ja ilkiömäisten itsetuhoisten hyysääjien turvat tukitaan. Tämä tapahtuu ehkä jo 20 - 40 vuoden kuluessa. Silloin on pakko päättää kuin Roomassa Bysantin viimeisinä päivinä: islam vai kristinusko, Venäjä vai arabien mieletön hulluus ja henkisen luovuuden tuhoontuminen ja kyvyttömyys urheilussa ja inhimillisissä hyveissä. Venäjä kuitenkin edustaa, mitä tulee inhimilliseen luovuuteen ja ruumiinkulttuuriin, parasta tällä planeetalla. Tämä on objektiivista. Rappeutuneet arabit eivät näy edes kartalla. Tämä on objektiivista.

SL: Erittäin hyvä ja tarkkanäköinen teoria, mutta valitettavasti en ole varma. Tuossa aliarvioidaan suomalaisen hulluuden ja epäloogisuuden aste. Suomalaiset kuitenkin uskovat kaikkea objektiivisuutta enemmän jumalaansa, joka on Kuokkamummo. Kuokkamummo hakkaa kuokalla irti sydämiä lasten rinnoista ja laittaa ne perunapeltoon kasvamaan. Tällaisesta mukavasta käytännöstä seuraavaa totaalisesti ilottoman ihmiselämän rappiota kunnioitetaan tavoiteltavana ja pyhänä asiata.

Siksi minulla on hyviä perusteita epäillä tuota mitä sanot. On tuota jo ajateltukin aika paljon, esimerkiksi kirjallisuudessa. Lue Marko Hautalan Kuokkamummo (2014). Se kertoo juuri tuosta. Ja myös suomenruotsalaisuudesta ja rituaalisesta venäjävihasta. Hyvin peitetysti tosin. Totuus, jonka Hautala on äärimmäisen tarkkanäköisesti huomannut, on se, että islaminuskoiset ovat lopulta aika hyvin indoktrinoitavissa psyykkisesti tähän vihakulttiin (vrt. Sagal-tytön indoktrinaatio ja tukholmasyndrooma: asettuminen kuokkiksen apuriksi).

Objektiivisestikin tämä on selvää kun katsoo esimerkiksi Kavkaz Centerin islamistihörhöjen toimintaa, joka saa suomenruotsalaisten kulttilaisten täydellisen tuen Suomessa. Nämä ihmiset (suomenruotsalaiset, jotka ovat vain huomanneet islaminuskoisten kontemplaatiokyvyttömyyden) ovat jo valinneet painokkaasti Islamin (työkalukseen), ja se on jo heille pyhä asia (käytännöllisen pahaa tuottavana työkaluna).

Kun taas syntyperäistä venäläistä, olipa hän miten "spoiled", oppositioihminen, opportunisti, homoseksuaali tai hullu hyvänsä, niin määrättömän mätään rituaalikulttiin heitä ei voi käännyttää oikein millään, koska he ovat kristittyjä syvemmin kuin ehkä tietoisesti ymmärtävät, ja jossain vaiheessa kuitenkin havahtuvat ihmettelemään kaiken sairaan rottamaisuuden lopullista päämäärää.

Ukrainalaisia ja näitä erilaisia aivonsa sekoittaneita karjalaistaustaisia heimoja taas on helppo käännyttää, koska heillä nyt ei ole tervettä järkeä ollut enää vuosisatoihin. Ortodoksisten islaminuskoisten käännyttäminen ei ole sen vaikeampaa. Kysymyshän tässä kultissa on vain yhtä kaikki planeetan olosuhteiden kaikkinaisen pahantatoisuuden luomista olennoista, joilta puuttuu kyky kontemplaatioon. Samalla pitää muistaa, että siellä takana on tuhat vuotta Paavin läpiperverssiä pedofiilivaltaa ja Turun sitäkin matalampaa sadistista höyryä. Täydellistä mielisairautta, jota markiisi de Saden kuvittelukyky ei milloinkaan voi tavoittaa liian hellämielisenä ja herkkäsieluisena. Turku juuri on tämän kaikista mielisairaimman kiihkouskonnon keskupaikka.

Kuokkamummo kertoo mm. sen että tämän kultin edustajat kunnioittavat omaa elämäänsä hyvin vähän verrattuna salaisuutensa suojelemiseen. Eli ovat aina valmiita uhrautumaan kuolemaan saakka. Ristiritarin haarniskassa me katselemme heitä kasvoillamme täydellinen synkkyys. Jopa ristiritari kokee kauhua näiden sekopäisten maan höyryjen edessä.

He ovat tässä suhteessa kiihkoislamistien kaltaisia. Venäjä on heille konkretisoitunut sielunvihollinen, jota vastaan on julistettu ikuinen jihad. Tämä taistelu loppuu vasta viimeisen kultin jäsenen kaaduttua. Tämä myrkky, joka heidän suonissa virtaa, on niin ihmiskunnan vastaista, niin kaiken elämänvoiman vastaista, että se ei millään laimene. Heidän koko uskontonsa sisältö, jos he pääsevät vapaasti toteuttamaan itseään, on hyväksikäyttö, tarkemmin: omien lastensa hyväksikäyttö, kidutus ja sadismi. Venäjä estää pelkällä geopoliittisella läsnäolollaan tämän täydellisen vapautumisen. Hautalan romaani kertoo juuri tästä lasten hyväksikäytöstä, kauhutyylin läpi vihjaillen tosin. Se romaani on hyvin tarkka ja realistinen romaani tästä ajasta.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com