6.6.2015

Kiovassa Gay pride -kulkue on ottanut yhteen oikeistosektorin kanssa tänään. Kummallakin puolella on tullut jonkin verran uhreja (loukkaantuneita). En nyt osaa äkkiä sanoa mitä tästä mielenkiintoisesta uutisesta pitäisi ajatella. Pitäisikö olla esimerkiksi iloinen? Nythän Kiovan Gay-kulkue näyttäytyy ikään kuin Venäjä-mielisenä. Hyvä että menee vähän pakka sekaisin. Gay-kulttuurin kannattaakin uskottavuutensa nimissä tehdä pesäero asenteelliseen venäjävihaan ja sodanlietsontaan. Kohdistaa suuttumus ennemmin typerään nationalismiin missä hyvänsä. Sellaiseen kulkueeseen minäkin voisin osallistua.

Nyt täytyy muistuttaa, että minä olen kritisoinut Gay-liikehdintää nimenomaan epäuskottavuudesta: siitä että rauhan ja ihmisyyden asialla ollaan näennäisesti, samalla kun antaudutaan sodanlietsonnan ja kansainvälisen turvallisuustilanteen horjuttamisen käsikassaroiksi, tyyliin: sateenkaarilippu Tallinnan Yhdysvaltain suurlähetystön lipputangossa.

Kunhan Gay-liikehdintä tekee tällaiset syytteet mahdottomiksi, kuten nyt juuri Kiovassa, minulla ei ole sen jälkeen mitään koko touhua vastaan. 

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com