17.6.2015

FASCIST PRIDE

Ville-Juhani Sutinen ehdottaa kaikille fasisteille reilua kaapista tuloa tässä vaiheessa oikeistojuntan hallituskautta:
"Fasisteissa ihmetyttää aina se, että vaikka tietoisesti toimitaan kuin fasistit ja korostetaan sitä kaikin, jopa kliseisin keinoin, silti kiellettään viimeiseen saakka julkisuudessa, että oltaisiin fasisteja. Siitä kuulkaa seuraa trauma. Tasa-arvon kannattajana kehotankin kaikkia fasisteja tulemaan kaapista ulos. Fasisti-pride!"

Jos lähdetään siitä, että kaikki Kiovan juntan tukijat ovat ilman muuta 1940-luvun fasisteihin verrattavia hirviöitä ja ilman muuta valmiita uusimaan samat rikokset jos vain mahdollisuus avautuu, on seuraava kysymys se, että kuinka paljon heillä on länsimaissa kannattajia, jotka ehdottomasti jakavat kovan paikan tullen samat arvot?

Silloin kun piilotellaan kaapissa, kaikenlainen näyttäväkin huijaaminen ja pelailu on vielä mahdollista median avulla, mutta avoimilla korteilla tilanne muuttuu. Myös median rooli muuttuu. Avoimilla korteilla on enää jäljellä täydellinen ja suora terrori. Suostuttelujen ja kysymysten aika on ohi. Jokainen toimii siitä hetkestä fasismin logiikalla täysin konemaisesti tai tulee teloitetuksi. Suuri osa väestä ehkä siinä tilanteessa pelosta toimisi mukana, mutta kuinka moni vakaumuksesta ja tietoisesti?

Nykyaikaisessa sodankäynnissä ei pelosta vapisevilla lampailla, jotka kansallisaate on panttivangeikseen kaapannut, ole käyttöä. Vain todelliset fasistit lasketaan. He ovat ilman muuta moraalisesti väärällä asialla ja hyökkääjiä, jolloin he saavat vastaansa koko planeetan "liittoutuneet". Liittoutuneiden valioarmeijat taas toimivat moraalisesti eri perustalta kuin fasistit tai palkka-armeijat.

Fasistien päämäärä on ryöstäminen, murhaaminen ja pahantekeminen. Sota on heille itseisarvo ja päämäärä sinänsä. Tappaminen on heille seksuaalisuutta.

Liittoutuneiden päämäärä on paljon selkeämpi. Se on fasistien pysäyttäminen. Siksi heidän toimintansa on alusta loppuun täysin erilaista. Heidän aktiivinen armeijansa on paljon suurempi, koska sitä elähdyttää selvä moraalinen ja hyvä päämäärä, joka on paitsi saavutettavissa myös pakko saavuttaa: väärintekijän kukistaninen. Sitä ei ohjaa vain pelko päämäärättömästi kuin fasistien jaloissa epätietoisina pyöriviä lampaita.

Koska fasismi on hyvin yksinkertainen ja ennen muuta täysin järkeä vailla oleva kone, se ei toimi kovin ovelasti. Fasistit ovat ylimielisiä ja röyhkeitä, ja aliarvioivat vihollisen. Heidät on suhteellisen helppo voittaa, jos asialla on parhaat mahdolliset kenraalit. Niinpä fasistien lopullinen lyöminen on aina vain ajan kysymys. Sitä ennen toki tulee satoja miljoonia ruumiita, koska fasistit kyllä ovat tehokkaita tappajia.

On melko varmaa, että fasistit käyttävät ydinasetta. Fasistit ovat itsetuhoisia. Heillä ei ole mitään inhimillistä menetettävää. Sota on heille vain pornoa, huvitusta ja elostelua, jonka pitääkin päättyä kuolemaan.

Tämä ei kuitenkaan poista sitä, että fasisteja vastaan pitää taistella monen ja ehkä viimeiseen hengenvetoon. Se joka tietää taistelevansa oikealla puolella on lopulta voittaja, pääsipä sitten paratiisiin tai ei, sillä ei ole merkitystä.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com