4.5.2015

VENÄJÄVIHATROLLIEN

vastustamisessa ei ole kysymys siitä, kuka on oikeassa ja kuka väärässä. Kysymys on vain ja ainoastaan terveestä järjestä. Pääasia on osoittaa, että: 

1) He ovat tekopyhiä. Vai pitäisikö sanoa tekoihmisellisiä.

2) He esiintyvät universaalin sananvapauden asialla. He vaikuttavat kaikenlaisista vapaaehtoista kansalaistoimintaa harjoittavista vampyyrijärjestöistä, joiden jokin hyvä aate on käännetty omaksi irvikuvakseen. He itse hyvin suunnitelmallisesti ja organisoidusti kaiken aikaa polkevat sananvapauksia, mutta tekevät tämän erittäin huolellisesti näkymättömissä objektiiviselta katseelta. 

3) Sananvapaus, tai mikä hyvänsä yleisinhimillinen arvo sinänsä, on vain ase heidän infosodassaan. Arvot ovat aseita, patruunoita, konekiväärissä.

4) Summa summarum: käykööt sotahullut ja vaurioituneet psyykkeet sotaansa. Mutta minkään yleisinhimillisen ihanteen tai arvon suojissa se ei saa olla mahdollista. Heidän toiminnassa on kysymys ahneudesta, rikollisuudesta ja synnynnäisestä tai opitusta väkivallasta. Heidät pitää riisua yleisinhimillisten ihanteiden aseista. Heidän todellinen toimintansa täytyy tehdä näkyväksi. Sen jälkeen kukin valitkoon vapaasti puolensa siinä totaalisessa kahtiajaossa, jonka he itse ovat itselleen luoneet. Siinä kaikki.

5) Mutta miksi terveen järjen palauttaminen on länsimaissa vaikeaa? Siksi, että tietynlainen islamisaatio on juuri nyt tapahtumassa kaikissa länsimaissa. Ja mitä se tarkoittaa? Gurdjieff kuvaa sitä hyvin (BT Ch 42.):

“‘Having noticed all this, the great creators of the Mohammedan religion decided on the one hand to simplify the teaching itself and on the other hand to emphasize certain customs, so that the everyday life of the followers of this new teaching—who had lost the capacity for contemplation and consequently the possibility of understanding truths consciously—might at least mechanically flow more or less tolerably.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com