6.3.2015

MIELIPUOLIEN MILJOONASADE

Suomen median tsunamaattinen paskavyörytys Venäjää vastaan alkoi sen jälkeen kun ensimmäisen kerran suomenkielellä (tässä blogissa ja Johan Bäckmanin kirjassa) alettiin kiinnittää Venäjään positiivista huomiota. Voi ehkä todeta: kaiken päivittäisen venäjäpaskatsunamin syylliset ovat lähinnä: minä ja Bäckman joka sai kirjaansa Saatana saapuu Helsinkiin (2007) vaikutteita blogistani.

Mitä tästä opimme?

Sääntö numero yksi: Suomen kielellä ei saa kiinnittää Venäjään positiivista tai pikemmin mitään huomiota. Venäjästä pitää puhua englanniksi tai muilla kielillä. Tämä sääntö on vailla poikkeuksia. Yksikin blogimaininta saattaa käynnistää tsunamikoneiston.

On parempi, jos suomalaiset unohtavat kokonaan Venäjän olemassaolon kuin että päivittäin lukevat mielikuvituksellisia valheita Venäjästä.

Ainoa (laillinen) tapa heikentää tsunamaattisten paskageneraattorien vimmaa, on itse lakata käyttämästä sanaa Venäjä. Jos ei Venäjään kiinnitetä mitään positiivista huomiota, luultavasti tsunamigeneraattorit väsyvät ja kuolevat pois, koska he elävät vain saastaisesta huomioenergiasta.

Varmaa on vain se, että mitään ei ole tehtävissä. Me elämme mielipuolien miljoonasateessa.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com