3.3.2015

PAHA PÄIVÄ

Lyhyesti riittää kai todeta, että fasismi on psyykkinen sairaus, jota sairastava on riippuvainen toisille ihmisille (keille hyvänsä) tehdyistä ikävistä asioista. Fasismi määrittelee "toisen" miten milloinkin, rodun, ulkonäön, kansallisuuden, kielen, perusteella. Olennaista on se, että ero on selvä sillä hetkellä kun kiusaaminen alkaa. Fasismi on armeijojen ja valtioiden tasolle vietyä koulukiusaamista, eikä mitään muuta.  

Masennuin aika pahasti tuosta Lustraatio -kirjasta. Miten ihmeessä nämä ihmishahmoiset otukset jaksavat uurastaa niin hillittömästi mahdollisimman negatiivisen päämäärän takia. Minulle kaikki poliittinen on vain iljettävä lisärasite ja ikävä velvollisuus kaiken muun lisäksi, mutta näille kosmisille koulukiusaajille... en voi nähdä toiminnassa mitään muuta mieltä kuin mahdollisimman suuri ikävyys.

Ja kenen pussiin nämä vesipäät kirjoittelevat roskateoksiaan? Eivät ainakaan yhdenkään eurooppalaisen. Ukrainan kriisin ja kylmän sodan sekoilusta, ihmisyyden pohjanoteerauksesta voittaa vain koulumurhien luvattu maa USA, ja ehkä Kiina. Eurooppalainen jo entuudestaan traumatisoitunut kulttuuri tässä kituu entisestään.

Mikään ei ole masentavampaa ja elämänhaluja lamauttavampaa kuin nähdä toisissa ihmisissä näin käsittämättömän suurta selittämätöntä alhaisuutta. Tällaisten koulukiusaajien kanssa, vaikka miten tyytyisi vähään ja olisi rauhaarakastava, on mahdoton rauhanomaisesti maailmaa jakaa.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com