29.1.2015

STYROX TAIDEMATERIAALINA

Taulumyynnin saaminen maksuun Saatchilta oli lopulta aika helppoa. W8BEN kaavakkeeseen piti täyttää vain perustiedot (sen todistamiseksi, että en ole Yhdysvaltain kansalainen, enka siten verotettava siellä). Rahan saa suoraan pankkisiirtona tililleni. Katsotaan kuinka kauan siihen menee. Maksimissaan kuluu kuukausi. Rahaa pitäisi tulla 248 Euroa (varmaan jotain kuluja tästä vielä lähtee). Kun tästä miinustetaan pakkauskulut ja materiaalikustannukset, käteen jää noin 140 euroa. Kun ottaa huomioon tämän teoksen työtavan äärimmäisen nopeuden, tuo hinta ei ole täysin mahdoton. Ongelma on tietysti se, että nopeasta työtavasta huolimatta tämän tasoisia teoksia syntyy harvoin. Suurin osa kamasta on suoraan päällemaalattavaa.

Jatkossa ongelmana on tietysti se, että styroxlevylle tehdystä työstä kukaan ei maksa maltaita, joten hintaa ei voi paljon nostaa, ellei nimeä ole kansainvälisellä tasolla. Pakkauskuluja ei saa alas juurikaan.

Styroxlevyssä on kuitenkin monia hyviä puolia tekemisen ja näytteilleasettamisen kannalta. Suuren työn käsittely on todella helppoa. Tekeminen (tällä tekniikalla) on paljon luontevampaa kuin paperille tai kankaalle. Eritavoin käytetyt liuottimet sulattavat paksusta styroxlevystä kolmiulotteisen, josta syntyy tehokas syvyysvaikutelma. Teoksen saa suoraan esiin seinälle ilman mitään toimenpiteitä, kalliita kehystyksiä sun muuta. Mutta sellaisena teos ei tietenkään kestä aikaa, vaan se pitää myöhemmin kehystää. Kehystäminen taas tulee paljon kalliimmaksi kuin kankaalla tai paperilla. Teoksesta tulee lopulta raskas. 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

????????????????
ei haittaa
minulla on vain näitä seksuaalihalu ongelmia nyt
mielessä

on kokoajan ah oh ooh ah......

ei vähennä rakkautta,
hellyyttä eikä kauneutta.

suurin haluista olisi olla lähellä
tuntea ihon lämpö
sinut

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com