30.1.2015

DIONYSIACA

Pari päivää ollut aivan uskomattoman huono olo. Jos en tietäisi tätä "normaaliksi" soittaisin ambulanssin. Säteilyvammat sääressä aina pahenevat näinä päivinä.

Mutta mikä ihme on tämän minua 20 vuotta vähintään kerran kuukaudessa vaivanneen lääketieteelle tuntemattoman olotilan syy? Vain Venäjällä vaiva poistuu. Onko naisilla kuukautisia, kun he menevät Venäjälle? Poistaako Venäjä kuukautiskivut?

Älkää nyt vain sanoko, että kolmekymmentä päivää kiihkeää luovaa työtä lähes nukkumatta saattaa aiheuttaa henkisen krapulatilan. Älkää viitsikö.
  
Aiheuttaako tämän jokin säteily? Tämä kirottu planeettako säteilee pahantahtoisesti? Vai onko tämä hidasta ydinsotaa? Räjähdys kestää kolme vuosisataa? Rottaeliitin sotaa jumalaa vastaan?

Vai onko tämä akustista melua, hyvin voimakasta, matalataajuista. Läheisellä lekaharkkotehtaalla on tärytin, joka täryttää massan valumuottiin. Isä sanoi, ettei kilometrin lähempänäkään asuvat ihmiset aisti tai kuule siitä mitään: kukaan ei ole koskaan aistinut mitään syvimmässä sielunsa sopukassa. Mutta minun elämäni on pilalla. Tuhottu, rikottu, korjaamattomasti.

Kokeilen nyt nukkumista kellaribunkkerissa, sata metriä maanpinnan alapuolella.  

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vääristä aatteista tulee paha olo ;)

Anonyymi kirjoitti...

Puree se polonium putinistiinkin ;)

Anonyymi kirjoitti...

;)

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com