28.11.2014

MIKSI UUSI NEUVOSTOLIITTO ON VÄLTTÄMÄTÖN

Jos Putinin lähipiiriin kuuluva henkilö rahoittaa Euroopan äärioikeistoja, se on äärimmäisen huolestuttava signaali. Ei siinä mielessä, että Putinin lähipiiriin kuuluisi fasismin kannatus (mikä tosin voi sekin olla salattuna mahdollista), vaan siksi, että Venäjä on pakotettu sallimaan näin likaisien keinojen käyttäminen vastustajaansa vastaan.

Tämä on äärimmäisen likaista, se myönnettäköön. Tämä on sama kuin rahoittaisi mielisairaalan suljetun osaston potilainen kapinaa lääkäreitään vastaan. Mikä tosin silloin, kun lääkärit ovat tohtori Mengelen tasoa, voi olla yleisinhimillinen teko. Mutta yhtä kaikki hullut, joista nyt on puhe, ovat kliinisesti seinähulluja.

Äärioikeistolaisten puolueiden rahoittamisen merkitys ei näet ole se, että kukaan Venäjällä uskoisi niihin sinänsä. Vaan se, että ne ovat pahin uhka nykyiselle hallinnolle, joka taas on ehkä pahin uhka Venäjälle. Samalla tavalla länsimaiset tahot rahoittavat Venäjällä niitä voimia, jotka ovat pahin uhka nykyiselle hallinnolle, täysin riippumatta siitä, mikä noiden ainesten todellinen rakenne on. Tietysti lännessä tiedetään, ettei noiden ainesten valtaannousu Venäjällä tarkoita muuta kuin maan nopeaa tuhoa. Samalla tavalla äärioikeiston valtaannousut Euroopassa tarkoittaa noiden valtioiden sisäistä kaaosa, jolloin niitä ehkä lakkaa kiinnostamasta Venäjän yhteiskunnan sisäisen parantamisen häiriköinti ja kilpavarusteluun pakottaminen.

Kiero logiikka, mutta kertoo paljon siitä, millaiseksi tilanne Venäjällä koetaan. Pitää muistaa, että vaikka Putin ei ehkä käyttäydy shakkimestarin tyyliin, sellaisia kuitenkin Venäjällä riittää. Minä ainakin olen varoittanut suututtamasta ja ahdistamasta Venäjää pisteeseen, jossa se on pakotettu käyttämään likaisia ja vielä likaisempia keinoja.

Omana mielipiteenäni sanon, että tämä on viimeinen raja: tuli on pääsemässä irti Euroopassa tai on jo päässyt peruuttamattomasti irti. Syy ei ole Venäjän vaan nykyisen Euroopan ja Yhdysvaltojen johdon, jotka ovat tehneet kaikkensa maailman saattamiseksi totaaliseen kaaokseen. Se mitä tästä nyt seuraa, on heidän syytä, seurasipa sitten mitä hyvänsä.

Ja toki tästä seuraa fasismi. Fasismi tarkoittaa bisarreinta mahdollista psykopatiaa. Esimerkiksi fasismin rotuoppi on sitä, että vain kaikista degeneroitunein aines jätetään eloon. Ja mitä näihin friikkeihin sitten tulee, on sanottava, että puhumme kosmisesta sairauden ja degeneraation syvyydestä.

Mutta kenties myös uuden Neuvostoliiton syntyminen. Jälleen kerran on maailmanhistoria on siis osoittanut: ilman Neuvostoliittoa ei maailma voi tulla toimeen. Länsimaiset ihmiset ovat liian psykopatologisesti rappeutuneita, kyetäkseen keskittymään vain elämään, ilman pahantekoa toisille. Neuvostoliitto tarvitaan pitämään tämä porukka (nykyinen Euroopan johto), jos ei nyt vankileirien saaristossa, niin ainakin kurissa omilla alueillaan. Neuvostoliitto on vilvoittava keidas, kuin vankimielisairaala vankilassa, tai kuin kenttäsairaala holokaustin kentällä, jossa holobisarrit psykopaatit ydinsäteilyttävät, repivät ja raiskaavat toisiaan kappaleiksi.

Tällä tavalla tavallinen venäläinen ajattelee.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com