28.11.2014

IHMISKUNTA

Pekka: Onko se sitten miehen vika, jos hänessä ei ole mitään vikaa, mutta naiset eivät häntä halua ja homot haluavat. Markkinatalouden pelisääntöjen mukaanhan tässä mennään. Ei täällä seksuaalista energiaa ole ollut muilla kuin homoilla enää vuosikymmeniin. Naiset eivät halua, homot haluavat, se on perusyhtälö.

Päivi: Ehkä seksuaalienergia ei ole yksilöllistä, vaan kollektiivista värähtelyä? Ehkä naiset kärsivät tietämättään tästä kollektiivisen naiseuden murenemisesta. Individuaalinen naiseus ei korvaa sitä.

Pekka: Vaikka en minä sitä rakkaudeksi kutsuisi. Mutta on homoseksi parempaa kuin sota.

Päivi: Sota on parempaa kuin homoseksi.

Pekka: Älä huolehdi, Päivi. Eiköhän lähdetä kirkkoon jatkoille, sulla on avain. Tässä on mun frendit, Petri, Markku ja Jouni.

 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! Seuraavaksi Suomi NATOon ja Venäjä pakotteilla polvilleen. :) :) Kyllä homoutunut länsikin saa aikamoista tuhoa aikaan, kun oikein motivoituu :) Venäjä voidaan pakotteilla ja informaatiosodalla köyhdyttää sisäisen katastrofin partaalle, minkä jälkeen syntyy myös tilaisuus ammuttaa sinun kaltaisesi häiriintyneet desantit yhteiskunnallisesti vaarallisina olentoina. Lapsesi otetaan huostaan ja uudelleenohjelmoidaan. ;) ;) Tsemppiä :)

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com