23.10.2014

TRAUMATODELLISUUDEN LUOMINEN DEMIURGISENA LUOMISTYÖNÄ

Joskus Johan Bäckmanin edesottamuksia katsellessa tuntuu siltä kuin hän ei käsittäisi sitä psykoanalyyttistä todellisuutta joka suomessa vallitsee. Tietääkö JB, että esimerkiksi meidän ikäluokan miehistä ehkä noin 95% on psyykkisesti hyvin traumatisoituneita? Mistä tämä johtuu?

Yksi konkreettinen selitys on esimerkiksi tässä. Matti Tiisalan runoista kokoamaani valikoimaa ei ilmeisesti ole mahdollista ollenkaan julkaista Suomessa. Tiisala oli runoilija ja psykoanalyytikko joka vuoden 1995 paikkeilla heräsi tajuamaan, että PSYKOANALYYSI ON SUOMESSA OIKEISTON KIELTÄMÄ. Traumatisoituneiden todellinen auttaminen on SUOMESSA KIELLETTY! Sen sijaan rahaa heillä on lupa tehdä. Tiisala hiljennettiin nopeasti. Tiisala itse puhuu vaientamisestaan poliisioperaationa.

Niinpä psyykkisesti sairaita ei pitäisi pelkästään syyllistää fasismista. Vaikka he ilman sairaudentuntoa fasismiin vajoavat, väistämättä. Ja kaikki tämä trauman indoktrinointi ja traumatisoitujen hyväksikäyttäminen on suunniteltua.

Vain todellinen, kaappaamaton, väärennökset paljastava psykoanalyysi voi parantaa trauman. Vain ihmiskunnan totuuseliitin aito tieto voi parantaa trauman. Mikään ei voi auttaa traumatisoitua. Traumaa ei paranna statukset, ei Finlandiapalkinnot, ei nykkipano. Trauman parantaa vain TIETO ja ANALYYSI.
 
Vaiettu traumatodellisuus iskee nyt ankarana sairautena silmille. Jos asiaan olisi puututtu ajoissa, oltaisiin kovalla työllä voitu selvitä. Mutta onko nyt enää mitään tehtävissä? Tämänpäivän IS:n artikkelin mukaan jopa 60% suomalaisista nuorista aikoo jättää kotimaansa. Luku ei todellakaan yllätä sitä joka pystyy olemaat hetkenkin silmät auki tässä yhteiskunnassa, jossa lähes kaikki ihmiset tuntuvat olevan kyvyttömiä käsittelemään tätä asiaa.

Eikä traumatodellisuuden hurjuus yllätä vain suomalaisia vaan myös venäläiset ja eurooppalaiset laajemmin.

Vain USA ja Ruotsi hallitsee rahantekemisen traumatisoituneilla: traumatisoituneiden taloudellisen ja seksuaalisen hyväksikäyttämisen. Yhtä kiimaisesti kuin nämä roistovaltiot tekevät lisää traumatisoituneita he estävät traumatisoituneiden hoitamisen ja parantamisen.

Mielisairaana, sairaudentunnottomana hulluna houriva Eurooppa on USA:lle tärkeä traumavarasto. Kaiken aikaa virtaa käyttökelpoista järkensämenettänyttä trauma-ainesta USA:n hyväksikäytön höyryäviin lihamyllyihin. Tämä onnettomuuksien alkemia saa amerikkalaiset psykopaatit ja kuolaavat ruotsalaiset hintit liikutuksen kyyneliin.

Tässä hinttien ydinkatastrofi-ilkunnassa oma nuoriso pidetään tiukasti sodissa luotavasta traumaporukasta erossa. Vain traumatisoituneen saa vietellä. Vain ulkomaalaisen saa traumatisoida se on Ruotsi-USA:n imperiumin kultainen sääntö.

Näin luodaan luokkia: jokainen yksittäinen sotatrauma on tarkasti harkittu USA:n suunnittelema trauma.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com