25.9.2014

VIISAUDEN ALKU

Hoituvien venäjänsuhteiden tiellä sekään ei vielä riitä, että laitetaan mahdollisimman väärät henkilöt juoksemaan Moskovassa. Tällä hetkellähän tilanne on se, että kukaan ei juokse ja mitään suhteita ei ole.

Pelkät kapea-alaiset sivistymättömät ja henkisesti köyhät bisnesmiehet eivät Venäjällä kykene ovia avaamaan. Ehdottomana pääsyvaatimuksena on tietyt tosiasialliset ihmiselliset sielunominaisuudet, jotka aina koetellaan ensin initiaatioissa. Vasta sen jälkeen bisnesmiehet, miljonäärit ja muut jalkamiehet voivat tulla apajille.

Niinpä vain tietyilla henkilöillä, joilla on tietyt sielulliset ominaisuudet ja tietyt älylliset kyvyt, on pääsy Venäjällä tiloihin. Muita ei päästetä. On aivan samantekevää millaisia vääriä henkilöitä Suomen johto yrittää tehtäviin asettaa. Kaiken viisauden perusta on henkilövalinnat.

Toistaiseksi näitä henkilövalintoja ei määrittele kokoomuseliitti vaan Venäjän poliittinen eliitti. Tietysti taustalla on ajatus, että Putinin kaataminen johtaisi Venäjällä samanlaisten nukkehallitsijoiden valtaannousuun, jolloin tietysti "yhteinen sävel" voitaisiin pelkästään piereskelemällä löytää.

Se, että Suomen tällä hetkellä ainoa ulkopoliittinen motiivi on ulkopoliittisten ongelmien rakentaminen ja kaikkien asioiden tekeminen mahdollisimman väärin, ei vielä ole viisauden alku. Huono kehitysaste ei vain ole kansainvälisessä politiikassa se lopulta voittava asia.

Jos kuitenkin halutaan löytää nykymenosta hyviä puolia, niitä ovat ehkä nämä:

1) Venäjän todellinen voima tulee osoitettua sitä paremmin, mitä suurempia virheitä Suomen valtiojohto ja USA:n valtiojohto tekee. Useammat kansalaiset heräävät näkemään todellisen tilanteen ja äänestävät seuraavaksi toisin. Kokoomusta ei pidä kenenkään vastuullisen ihmisen äänestää.

2) Huomataan, että Kokoomuksen sisäpoliittinen päätoimi, eli säästökohteiden etsintä, on täysin absurdi, kun yhdessä päivässä ulkoministeri tai pääministeri voi lausunnoillaan ja pakotepäätöksillään pilata kaiken vapaan markkinatalouden dynamiikan. Vapaa markkinatalous ei voi olla enää mantra eikä perusta millekään irtisanomiselle tai sisäpoliittiselle kunnalliskiristykselle, koska on osoitettu, että Kokoomuksen ulkopolitiikka vähät välittää tällaisesta sisäpoliittisesta turhasta ja perverssistä kiusantekemisestä.

3) Nähdään, että valtamediaan ei koskaan pidä uskoa enempää kuin teatteriesityksiin. Valtamedia on sama kuin muodostaisi käsityksensä maailmasta vanhentuneen absurdin teatterikappaleen perusteella. Myös se, että unessa olevat ihmiset uskovat valtamedian valheita ja joutuvat jo kohta huomaamaan tulleensa pahasti huijatuiksi ja joutuneensa noloon asemaan, auttaa selviämään tästä Pekka Töpöhäntä -tarinasta.

4) Huomataan, että sota ja ihmishenget ovat CIA-rahoitteisille ihmisoikeusaktivisteille ja sananvapausaktivisteille täysin yhdentekeviä rodusta ja kansallisuudesta riippuen. Nämä seksuaalivähemmistöintoilijat ovat sitä innokkaammin mukana esimerkiksi venäläisvähemmistöihin kohdistuvissa apartheidhallinnoissa ja aktuaalisissa kansanmurhissa sekä terrori-iskuissa, mitä ponnekkaammin he paasaavat venäläisten korruptoituneiden miljardöörioligarkkien sananvapauden ja ihmiskoikeuksien puolesta oligarkkeja aktuaalisesti suitsivaa maltillista Putinia vastaan.  
5. Tässä tärkeä kansainvälinen keskusteluryhmä äänestyskarjan sähköpaimensuunnittelun ja huijaamisen uusista keinoista, jotka jo osittain näkyvät jopa Suomessa, vaikka vielä alkeellisissa muodoissa. Median tarkoitus on yksiselitteisesti sen kertomuksiin uskovien ihmisten häpäiseminen. Halutaan osoittaa: tällaisia satuilua uskovia joulutonttuja nämä ihmiset ovat. Siksi he ovat oligarkian ja sodan ansainneet.  Suositukseni on: liittykää.  

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com