22.9.2014

MOSKOVAN MIELENOSOITUS - FAKTAT

Taas ovat lehdistön trollit sekä muutkin trollit niin eksyksissä, että täytyy kerrata faktat eilisestä Moskovan mielenosoituksesta. Mielenosoitus oli putinvastainen. Marssin tarkoitus: oikeuttaa länsiagressiot Venäjää kohtaan: "Hate Eurasia!". Marssia johti putinvihalle elämänsä omistanut Boris Nemtsov. Hän kannattaa kaikkea Venäjälle (ja muulle ihmiskunnalle) epäedullista kehitystä Orwellia oppikirjana soveltaen. Alkuvuodesta Nemtsov huusi Odessan mielenosoituksessa "etnisesti venäläisille puukkoa". Marssijoilla oli NATO-liput. Venäjältä löytyy tällaisia aktivisteja: 5. kolonna. Marssi vaisu: paikalla noin 5000 henkeä. Vielä 2012 nämä keräsivät satatuhatta putinvihaajaa. Summa summarum: Venäjä on vapaa demokraattinen maa, jossa vallanpitäjän vastaiset agressiivisetkin mielenosoitukset ovat sallittuja. Lähde: Jon Hellevig

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä tietää että se oli joku paikallinen Sven Laakso siellä hämmennystä herättämässä.

"Venäjän puolesta sama olisi mahdoton Ukrainan Kiovassa tai jopa Helsingissä."

No olisi varmaan esim. vaimonpieksämisen puolestakin vaikeaa osoittaa täällä mieltä, en tiedä voiko siitä vetää pitkälle meneviä johtopäätöksiä demokratian tilasta. Semminkin kun ei ketään täysipäistä edes kiinnosta puolustaa hyökkäyssotia, sen sijaan niiden vastustaminen oli erittäin yleistä jopa NSDAP-Saksassa (joskin myös hengenvaarallista).

Ei löydy netistä mitään tukea, että marssin nimisi ollut mikään "war is peace". Mistä lieneekään taas peräisin tuo disinformaattorin repäisysi. Kerrohan, Svenkka, kun niin usein syytät muita maksetuksi, saatko jotain fyrkkaa tästä jatkuvasta sakansekoituksesta?

Sven Laakso kirjoitti...

Kriitiikki paikoin ehkä aiheellista. Korjailin merkintää olennaisilta osin.

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com