20.3.2015

DEEP HOUSE JA SIIONIN VIISAAT

(8.8.2014) Kyllä kesäyö menettelee kaupungissakin. Peppu-Annemari oli tiistaiyönä äärimmäisen sensuaalinen ja kaikkien lentoemäntäpeppujen kuningatar. Nuoret suomenruotsalaiset koripallonpelaajamiehet repivät toisensa kappaleiksi peppu-Annemarin edessä. Oli ihmeellinen ilo katsella sellasta täysin hallitsematonta nuorten paviaanien kiihkoa. He tajusivat selvästi: jos ei rojuja saa tänään ränniin, ei toista mahdollisuutta peppu-Annemarin kanssa ehkä koskaan tule. Kun koko porukka uhoavia paviaaneja oli poistettu kadulle tappelemaan, luimin itse peppu-Annemarin läheisyyteen. Kaikki meni hyvin. Ongelma oli lähinnä peppu-Annemarin 180 pitkä musta Louhi -niminen kaveri. Komea lapualaisnainen, joka soittaa harrastuksekseen huuliharppua ja pureskelelee päänkokoisia kookospähkinöitä jauhoksi. Oi sinä avokaadorasvaa ulostava romunsyöjäkaunotar, nilkat kuin kristallilasi.

Ulkona kosijain joukkueet odottivat paviaanimaisen kiihkon vallassa. Sain tehdä töitä käsilläni saadakseni tien auki. Peppu-Annemari pakeni heidän kynsistään ja juoksi perääni Tark'ampujan kadulle. Oi sitä kesäyön kiihkoa, ja tätä.

Eilen Bobby Womack lauloi ja Deborah tanssi niin kauniisti, että joka miehellä joka on joskus viettänyt yönsä neljänkymmenen mustan ravihevosen säkkipiässä pilttuussa polvet tutisivat ja huuli värisi. Deborah on suomen ihanin deephouse-tanssityttö. Deboralilla on niin kauniit sääret että itku tulee. Kylmät väreet lepattivat selkäpiitä ylös ja alas. Aina kun kuulen deep house musiikkia ajattelen Deborahin sääriä ja povia. Tämän naisen liikkeen sensuaalinen sulous ja herkkyys on järkyttävää. Ah Siionin Viisaat! miksi heitinkään sinut suutuksissani ylpeä juutalaiskuningatar Deborah ulos FB-frendeistäni... Kas Pekka Himanen päässyt Deborahin kanssa samaan kuvaan.3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Peppu-Annemari hyvä, Deborah aika tylsä.

Sven Laakso kirjoitti...

Deboralilla on ihan uskomaton vartalo. Mutta kuvassa hän näyttää aina tylsältä. Kauneus on kuitenkin sisäistä: hänen tanssinsa vasta on se, joka minun polvet notkauttaa. Todella aistillinen ja sulokas, huomattava herkkyys.

Sven Laakso kirjoitti...

Deborah on tähti, kyky jota kukaan ei oikein ole koskaan ehkä ihan löytänyt.

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com