30.7.2014

WWIII JA SEN TEKIJÄT

Rauhankyyhky ja heikkojen puolustaja Sofi Oksanen ohjeistaa isäntävaltiotaan Yhdysvaltoja, jonka sotilasbudjetti on kaksinkertainen verrattuna koko muuhun maailmaan: Venäjän kanssa ei tule neuvotella. Sen mitä hän jättää sanomatta on tämä: Venäjän kanssa tulee aina olla totaalisessa sodassa.

Millä logiikalla tyyppi, joka ajaa maailman ylivoimaisesti sotilaallisesti vahvimman valtion etua on vähäväkisten asialla? Millä logiikalla tyyppi, jolle kelpaa vain kolmas maailmansota on ihmisoikeuksien ja sananvapauden asialla. Totuushan on sodan ensimmäinen uhri. Mitä ihmeen salaisia ihmisoikeuksia ja sananvapauksia maailmansodassa piilee? Vain Yhdysvaltojen sotateollisuuden eliitti ja sen sätkynukke Sofi Oksanen sen voi tietää.

Toisin kuin luullaan, Sofi Oksasen kirjallinen tuotanto ei ole kielellisesti mitenkään ansiokasta. Se ei kestä aikaa. Ei Oksasen tuotantoa kirjallisuusihmiset hehkuta, vaan maksetut agentit ja politrukit: tässä tapauksessa kirjallisuus on likaisen politiikan propagandaväline. Toisin kuin tästä voisi päätellä, suuresta kirjallisuudesta voi silti olla toimintaohjeeksi, mutta omalla vastuulla.

"Puheet uudesta Kylmästä sodasta kuulostavat vain paniikin hallinnalta, koska tilanne ei ole tänään verrattavissa toisen maailmansodan jälkeiseen aikaan vaan molempia maailmansotia edeltäneisiin tapahtumiin. Järkyttävä tosiasia on, että lännen valtaliitto uhkaa meitä lähestyvällä maailmansodalla." JP

2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Valtamedian rauhankuvat vain muuttuvat entistä hurjemmiksi

eli Putinista rakennetaan demonia vaikka USA on se imperium, joka on käynyt 250 sotaa II MS jälkeen.

Aika ällistyttävän matalaotsaista ja alkeellista:

http://www.verkkomedia.org/pics/Putin_demonisointi_1.jpg

ja

mikä on tämä maailman koulutetuin terrorijärjestö tyhjästä huikean tehokkaana ja nopeana - ja jonka johtaja on koulutetu Israelissa

http://www.liveleak.com/view?i=2cb_1404257713#jYgmFXUZYpeGDWXG.01

Rauhaa sodalla.

Suomlaiaset ihmiset on opetettu ihailemaan Amerikan voimaa ja röyhkeyttä sadoilla väkivaltviihde-elokuvilla.

Anonyymi kirjoitti...

" lännen valtaliitto uhkaa meitä "

Miten niin lännen? Mistä jukeboksista tuommoisen saa tietää? Minä ainakin identifioidun vahvasti läntiseksi, inhoan ryssien kaksinaamaisuutta ja infantiilia kaappihomoutta, mutta en mä silti koe mitään tarvetta edes hankkia kävelykeppiä heitä vastaan, saati ydinaseita.

Minulla nyt vain ei ole harhoja siitä, että siellä, missä on vallalla erinäisiä homokalifaatteja, kuten Arabiassa tai Venäjällä, on aina laajentumisen hinku. Amerikka on paska maa, mutta sen paskuus on eräänlaista myötäpaskuutta siihen sosiaaliseen olemiseen (olemattomuuteen) nähden, mitä esim. Suomessa näkee muuten vaan.

Lahjattomuus on luonnontila, pienet ja hajanaiset lahjattomuusvapaan olemisen vyöhykkeet - eli paimentolaisittain "degeneraatio" - on yhteiskunnan kehitystason mitta.

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com