27.7.2014

MERKEL ANTAA KENKÄÄ OBAMALLE

Tällä teollaan Merkel nousee suurten maailmanpolitiikan valtiohenkilöiden sarjaan. On kieltämättä äärimmäisen selkärankainen statement jos ja kun Saksa nyt jättää Naton.

Saksa on niin sanotusti läksynsä lukenut. Ja sitä juhlikaamme nyt. Tämä on Saksan malja!

Merkel tietää, että fasismi on sitä, että intressit johtavat politiikkaa, eivätkä ihmiset. On nähty, että Sofi Oksasen ja Erkki Tuomiojan kaltaisille intressien tahdottomille palvelijoille, joka ihmisoikeudet ja sananvapaudet ovat asia, joiden takia ollaan valmiita aloittamaan kolmas maailmansota. Tässä on kysymyksessä megalothymoottinen mielisairaus, hullu egoismi, johon jollain Trumanilla vielä oli etäisyyttä ja tervejärkisyyttä sen verran että antoi kenkää Douglas MacArthurin kaltaiselle viiden tähden kenraalille ja Normandian maihinnousun johtajalle. Megalothymoottinen egoismi vain on vaarallisinta mitä ihmiskunta pitää sisällään. Siksi Merkelin pitää antaa kenkää Obamalle. Sillä teolla tietysti Merkel tekee Saksasta USA:tä merkittävämmän maailmanpoliittisen pelurin, koska Obama putoaa polvilleen. Obama ei voi sen jälkeen enää Saksaa määräillä.

Nyt on Saksalla mahdollisuus todelliseen maailmanmestaruuteen, rauhantekemisen alalla. Nyt on Saksan ja Merkelin suuri hetki koittanut maailmanrauhan ja todellisen johtajuuden tiellä. Tulevat sukupolvet tulevat muistamaa Merkelin suurena isänmaallisena sankarina, joka yksin voitti ja esti III maailmansodan ja näin hyvitti Saksan syyllisyyden II maailmansodassa.

Tämä ei tarkoita mitään Euroopan laivan uppoamista, vaan uuden paljon paremman maailman alkua.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com