25.7.2014

TÄMÄ ON KESÄILTOJEN KESÄILTA

ilma kuin sammakonkutua. Aineenvaihduntahäiriö vaivaa, yskääkin on vielä, mutta baariin vain käy kaiku askelten. Kaarle XII hengittämiseen tarvitaan sukelluslaitteet: veneeristen nesteiden, siitepölymäisen sperman ja tulevien kunnanjohtajien pierujen kokonaiskeitos on sakea. Mutta kaikki on kivaa jos siitä tykkää.

Mikael Jungerille sanon: ”Tiedätkö mistä Vietnamin sota alkoi?! Junger: ”No?” Minä: "Eisenhower näki baarissa kaksi vietnamitarta ja sanoi nami nami. Mutta tytöt suutelivat vain kiihkeästi toisiaan." Mitään tällaista ei tapahdu meille, Jumalat millaisia pitkäsäärisiä kiilusilmäisiä viidakon sivettikissanaaraita! Hiussaparot kuin kivespiiskat. Onko minulle enää olemassa muita maita kuin Vietnam? Haluaisin puristaa näiden kissojen ulosteesta itselleni espressot. 

Jasper Pääkköstä luulen Teemu K:ksi, on niin Gyntherin näköinen. Sanoo tulevansa saksalaisen retropornon kuvauksista. Suosittelen Harri Sirolan Syysprinssin kalaretkeä, jonka kirjan hän on saanut lahjaksi, muttei vielä lukenut.

Erottajabarsissa olen saada turpasaunan, kun poimin täysinäisen tuopin tatuoitujen kundien pöydästä. Pokkana vaan miesten nenän alta. Tanssinut hitaan ensimmäisen tyttöystäväni kaksoisolennon kanssa, joka ikänsä puolesta sopisi tyttärekseni. Oli järkyttävä tajuta, kuinka harvinaisia tuollaiset blondit ovat. Joskus luulin, että niitä kasvaa joka kylässä, kunnes kävin jokaisen kylän läpi pettymystä tuntien. Kundit ottavat pulttia, ryhtyvät raahaamaan niskasta pihalle. On hankala saada läpi sanoma: se on mun oma tuoppi.... laskekaa ne tuopit siinä pöydällä. Lopulta ne tajuaa virheensä ja pyytelevät anteeksi. Anteeksipyydeltävää ei itseasiassa ole: tämä on varmasti ensimmäinen kerta kun ostan tässä baarissa loppuyöstä juomani enkä pölli. Ei tämäkään ihan totta ole, mutta toimii keventävänä läppänä.

Oven ulkopuolelta päädyttään Burger Kingin kautta aamujunalla jatkoille Hämeeseen. Ekan tyttöystäväni klooni valitettavasti joutuu jalkojensa heikon kantokyvyn takia jäämään Helsinkiin. Laulumiehiä on mukana. Koko ajan soi yhden näistä biisi: Pate Mustajärvi, Juice Leskinen tai Eput.

Paikallisjunasta tarttuu muusaksi matkaan thaikkusiivooja työasussa. Jumalainen kesäaamu viiniä juoden ja Juicea terassilla rallatellen niin että lampi raikuu. Absoluuttisella sävelkorvalla ja karismaattisella äänellä varustettu Kaivarissa asuva kaveri onnistuu muuttaman käsitystäni siitä mitä on Turku. Tyyppi osaa ulkoa kaiken Tampereella koskaan kirjoitetun laulumusiikin. Olet varmaan sitten Tampereelta kotoisin? En. Vaan Turusta. Asuiko sukusi 1600 luvulla Turussa. Ei. No et sinä sitten Turusta ole. Mutta kuitenkin… jatka.

Yksinkertaisista elementeistä ja korvakuulolta napatuista biiseistä tulee aika rullaavia kokonaisuuksia. Tyyppi osaa soittaa myös bassoa. Swengiä löytyy. Hassua että tuli lähdettyä Erottajalta jatkoille Oittiin eikä Kaivariin. Soittopelien takia tietysti. Thaikkua toivoisin käkättämään vähämmän kimakalla äänellä, ettei perhe herää.

Jos tämä jätkä, joka tuntee hyvin Timo Nikin ja Costello Hautamäen, ja väittää minua Timo Nikin kaksoisolennoksi, on rokkari, minä diggaan rokkareista. On aikoihin eletty. Ilmeisesti rock on ihan ok juttu.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com