21.2.2005

JUHA SEPPÄLÄ RUOTI TAANNOIN AAMULEHDEN

kolumnissaan blogeja "mitään kuolematonta ei ole niissä". Seppälä ihmetteli joidenkin ammattikirjailijoiden suuntautumista verkkoon unohtaen, että se saattaa olla ilmaista mainosta heidän taiteelliselle tuotannolleen. Toisin kuin Seppälä en näe syytä miksei verkkoon kirjoitetusta voisi jalostaa kirjaa. Riippuu verkkoonkirjoitetun tasosta, ja kirjan tasosta. Seppälä puhuu toteutuneesta, ei mahdollisesta, maailmasta ja siitäkin 81/2 kouluaineella. Seppälä kuuluu suomalaisessa kirjallisuudessa jo menneeseen aikaan eikä hänen (kolumni)tuotannossakaan ole mitään kuolematonta.

2 kommenttia:

Panu kirjoitti...

Huvittavaa että juuri Seppälä, jonka oma kirjoittelu on nykyään hyvin blogimaista (myös negatiivisessa mielessä) ja jonka "yhteiskuntakritiikki" on latteimmassa kokkariaanisessa mielessä perus-"humanismia", kehtaakin moittia blogien tasoa.

Mehän tiedämme paremmin: Seppälä tietää hyvin olevansa luuseri syrjäytymisuralla, ja taistelee tuskaisesti juuri sitä suuntaa vastaan, mistä päin hänen oma viikatemiehensä on tulossa.

Erna kirjoitti...

No johan nyt pitää nokkiin ottaa, jos joku tohtii hieman kritisoida arvoisia bloggaajia.
Kun lukee näitä käymälän "asiantuntevia" sepustuksia esim. Seppälän tuotannosta, voi todeta ettei kirjailija aivan väärässä ollut: täysin turhanpäiväistä, lapsellista urvahtelua ja korinaa.

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com